+4 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (4,197 puan) tarafından

image

image

Kızlar bir hafta sonra 3 aylık olacak cinsiyet tahmini yapar mısınız ❤️

Bazılarınız kese şekline göre yapıyor ya o yüzden merak ettim ben de

12 Cevaplar

0 oy
(4,197 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar ❤️❤️

-Reklam-
+1 oy
(6,764 puan) tarafından

Kız gibi geldi bana 

(4,197 puan) tarafından
+1

Bakalım ❤️ 1 ay sonra öğrenicem

(6,764 puan) tarafından
+1

Hayırlısı hakkında olsun cnm

+1 oy
(1,601 puan) tarafından

image

bana erkeğe benziyo dedi 11+5 ultrasonda benmkide tam degisirmi acaba
(4,197 puan) tarafından
+1

Bende tam 11+5im ama hiç cinsiyet sormadım  daha çok etkendir diye. Çok da önemli değil ama insna merak ediyor 🤣

(1,601 puan) tarafından
+1

Özelde ben sormadan soyledi cinsiyti soylim erkeğe benziyor dedi benm 2 oglum daha var kziim olsaydı fena olmazdı yanlmismidir diye düşünüyorum smdide ama emin di

(4,197 puan) tarafından

Genelde kızda yanılırlar ama erkekte yanılma olmuyor diye biliyorum fazlalığı görmüş demek ki erkek demiş. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

(1,601 puan) tarafından

Aynen canım hayrlisi böyleymiş demekki sağlıkla kucağımıza alalım insallah

+1 oy
(48 puan) tarafından

Ben kese şeklini anlamıyorum ama umarım gönülden ne geçiyorsa rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin 

Sadece tahmin olarak kız diyorum 😊

(4,197 puan) tarafından
+1

Aminn Allah razı olsun. Sağlıklı olsun da benim için cinsiyetin hiç bir önemi yok. 1 kızım var ikincisi kız olursa 2 kız kardeş olur ilerde birbirlerine destek olurlar arkadaş olurlar. Erkek olursa her iki meyvenin de tadına bakmış olurum. Çünkü 2 çocuktan sonra bağlatmayı düşünüyorum. Bakalım nasip ❤️ Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah

(48 puan) tarafından
+1

Kesinlikle katılıyorum benimde iki kızım var erkek olsaydı bu kadar anlaşırlar mıydı bilmiyorum 

Şimdi iki kızdan sonra bende eşimde erkek olsun isteriz ama İşin başı sağlık umarım tüm hamilerin senin ve benim gönlümüzden geçen sağlıklı yavruları olur 

Güzel dileğin içinde teşekkür ediyorum 😊❤️

(4,197 puan) tarafından

İnşallah canım benim amin ❤️❤️

0 oy
(3,180 puan) tarafından

Bence erkek bu 🩵

(4,197 puan) tarafından

Kese şekline göre mi tahmin ettin ❤️

(3,180 puan) tarafından

Evet canısı 

0 oy
(1,599 puan) tarafından

Ben kız diyorum 

(4,197 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim ❤️

0 oy
(280 puan) tarafından

Yani ilk fotograf kiz gibi 2 erkek keseye gore defilde başı falan kiza benziyo sanki

(4,197 puan) tarafından

Ben de başını kıza benzettim bir kız bir erkek arasında gidip geliyorum 🤣

0 oy
(2,039 puan) tarafından

Ben yandaki değerlere takıldım canım oradaki yazılara göre bebek 32 33 haftalık gibi görünüyor kilosu bile 2 kilo üzeri bir yanlışlık mı var acaba ben mi yanlış görüyorum 

(4,197 puan) tarafından

Aşağıdakini diyorsan o bebeğin doğumuna kalan tahmini süreyi gösteriyor diye biliyorum. 41 haftadan hesaplanıyor ya 30 hafta artı ben de 11 haftalık gebeyim. Diğeri de galiba bebeğin ortalama beklenen kilosu herhalde. Bugünün kilosu ile kalan hafta çarpılıyor tahmini bebeğim kaç kilo doğacağını gösteriyor sanırım

(2,039 puan) tarafından

şimdi anladım benim ultrasonda öyle bir tahmin olamayınca çözemedim 

0 oy
(877 puan) tarafından

Erkek gibi geldi bana. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 

(4,197 puan) tarafından

Amin canım inşallah ❤️

0 oy
(2,732 puan) tarafından

Baktigim gibi  içimden kiz geçti sağlıkla kucağına al  saglikli olsunda 🤗

(4,197 puan) tarafından

Allah razı olsun canım ❤️

0 oy
(1,855 puan) tarafından

Bana da erkek gibi geldi cnm

(4,197 puan) tarafından

Hamileliğin başından beri erkek hissediyorum kızımda da hep kız hissettim oldu. Ama bu aralar kız hissetmeye başladım nedense

0 oy
(27 puan) tarafından

Cinsiyetden pek anlamam sağlıkla gelsin🤍

Çok mucizeli bir olay bu resmen içinde minik kalp atıyor ve hergün büyüyor onun fotolarına bakıyorsun🙃

(4,197 puan) tarafından

Evet ya gebelik uygulamasından bakıyorum bir hurma kadar yazıyor ama bugün resmen elleri ayakları vardı ve ayaklarını çırpıyordu sürekli içimde , çok şaşırdım yani hurma kadar ufak bir şey nasıl ayaklarını çırpabilir ve vücudunda bütün her şey kusursuz. İlk kızımda doğum yaptığımda o an bana gösterdiler ya sadece aklıma gelen şey nasıl Allah'a inanmıyorlar böyle mucizevi bir şey nasıl olabilir yani bunun tıpta bile bir açıklaması yok gerçekten çok mucizevi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 590 göst.
0 oy
9 cevap 238 göst.
12 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,220 soru

23,906,168 cevap

322,750 kullanıcı

...