+2 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar evimin güzel kokmasi için ne yapabilirim. Oda kokusu parfüm tütsü tarzı şeyler denedim ama bir süre sonra aynı oluyor eve yeni taşındım sayılır evin içinde hafif rahatsız eden koku var camları açıyorum ama gitmiyor fikirlerinize ihtiyacım var.

9 Cevaplar

+2 oy
(881 puan) tarafından

Lavanta yağı tavsiye ederim kokusunu seviyorsanız. Makyaj temizleme pamukları var ya onlara birkaç damla döküp görünmeyen bir yerlere koyun çok güzel kokuyor. Mesela tuvalete astığım havlunun işlemeli tarafına da bikaç damla damlatırım misafir geleceği zaman. Oralar taşlı işlemeli olduğu için kimse elini de o kısımda kurutmaz sonuçta. Ben dış kapımın önüne dökmüştüm tam eşiğin oraya pamukla yaymıştım 1 aya kadar kapımın önü mis gibi kokmuştu. Yağım bitti yeniden alıp yapacağım inşAllah. Tabi uçucu yağdan bahsediyorum. 

Tül perde yıkarken deterjan gözüne yağ katanlar da var ama ben ona cesaret edemiyorum. Portakal yağına çok iyi diyorlar

tarafından

Hmm teşekkür deneyeceğim.

(1,731 puan) tarafından

Merhaba lavanta yağını nereden alıyprsunuz.ben gratisten almayı düşünüyoruma ama eminde değilim.

(881 puan) tarafından

Merhaba. Ben evvahe diye bi siteyle tanıştım doğal olduğu için bu sefer oradan alacağım. Bu biteni trendyoldan almıştım memnun olsam linklerdim bu çok hoşuma gitmedi. Ondan önce güvendiğim bi aktardan almıştım sonra taşındım oraya gidemedim. 

(1,731 puan) tarafından

Evet biliyorum.Yağmur İbiçin ürünü galiba.

(881 puan) tarafından

Ben bilmiyordum yeni öğrendim buradan. Deneyeceğim bakalım

-Reklam-
+2 oy
(3,735 puan) tarafından

cezve içinde su koy, 1 pakette vanilin koy. koy ocağa kısık ateşte kaynasın. miss gibi kokuyor 

+1 oy
(8,881 puan) tarafından

yeni ev yeni esya kokusu zamanla gidiyor .  ben sabun koyarim banyoyo falan . kalip sabin acip banyo dolabinin ustune falan . poranto ayakkabiligin icindede olur. sıkısık dolu dolu cekmecelerimin icindede . kokuyu engelliyor huzel koku oluo yani camasirlar sıkısık durunca zamanla kalmis gibi kokuo ya altta kalanlar o kokuyuda engellio kalip sabun

tarafından

Kalıp beyaz sabunmu ise yarar mı. Benden önceki kiracı ne yapmış bilmiyorum ama evde bı koku var çözemedim geldi noktayida eve sinmiş. Kalıp sabunu direkmi koyuyorsun cekmecelere falan.

(8,881 puan) tarafından

aynn paketinden acip koyuyorum mesela cekmecelere hurclara yaridan boluyorum parca halinde koyuyorum kucuk alan diye. ama mesela banyoda banyo dolabinin ustune bir sabunu kesmeden koyyorum acik alan ve genis alan diye. . da beyaz sabun degil el sabunlari oluo ya  onlardan . cilekli orman meyveli falan bendekiler. beyaz sabunlar daha bi hamamsi kokuo. cilekli milekli oluo rengarenk

image

+1 oy
(9,611 puan) tarafından

Geçen kardeşime gittim ben de şu hani kavanoz içinde çubuklar falan oluyor ya öyle kokular onlardan her yere koymuş Her odaya çok güzel kokuyordu Odalar yani onlardan alabilirsin Ben de alacağım İlk fırsatta

(9,611 puan) tarafından

Kardeşim kokusunuda almış bittikce içine dolduruyor yeni çubukla yeniliyor valla mis gibiydi dedi sanada alayım😀

(9,611 puan) tarafından

Ben önceden bir tane fısfısa yumuşatıcı sulandırıyordum perdelere falan sıkıyordum ama sonra çocuklar için falan zararlıymış onun kokusunu çektiğin zaman ciğerleri falan zarar veriyormuş yani sonra yapmıyorum artık öyle duymuştum

(506 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Oda kokuları da sıksan yada koysan aynı canim zararli birşey değişmiyor sonuçta hepsi yapay koku 

Belki aromatik koku verici yağlar var ya lavanta yağı vs gibi onlar çocuklara zararı varmı bakmak araştırmak lazım

koku alerji yapıyor ciğere çocuklarda ,  o konuda haklısınız 

(9,611 puan) tarafından

En dogal kalıp sabun 😅

(5,535 puan) tarafından

Evde rutubet varsa ondan da olabilir 

+1 oy
(2,677 puan) tarafından

Wellnax diye keseler var binde fiyatida çok makul papatya lavantalı vsvs her odada var oda parfümü ağır geliyor isterseniz değerlendirin bi

+1 oy
(506 puan) tarafından

Çamaşır Yumuşatıcısını  bir fisfis şişenin işine koyup icinede  su koyup annemler her yere sıkardi halılara perdelere vs ama su ile karıştırın iz bırakmasın sıktıgınız yerlerde olmadı o çubuklu oda parfümünuz varsa içlerine yumusaticili su doldurabilirsiniz bittikçe bambu çöp kisminida bildiginiz çöp sisler oluyor ya onları kesip koyuyorum ben yukarda yorumlarda çabuk bitiyor yazmışsınız ben ce her odaya çubuklu oda parfümü alın bitince yumusaticili  su doldurup şekilde kullandigim zamanlar oluyor 

(1,357 puan) tarafından
+1

Bunu unibaby yumuşatıcısıyla yapıyorum ikisini de. Dehşet güzel kokuyor. Oooooohhhhh missssssss

(506 puan) tarafından

Bende bayılıyorum öyle kokulara :) pudra gibi mi kokuyor canım ben perosun mavi küçük şişesini kullanıyorum bebeğim büyük gerçi kucukkende bebege yumuşatıcı zararlı diye çamaşırlarını kullanmadım ,bebek yumusaticilardin o yüzden hiç almadım ,

eğer pudra kokusuysa , bebek kokularına bayılırım  olmadı birde o yumusaticidan alayim çok teşekkür ederim :) 

(1,357 puan) tarafından

Pudra değil ama o koku bambaşka ya. Bir kokuya aşık olunuyormuş da yani onu öğrendim.

Mutlaka dene. 

(506 puan) tarafından

Tamam canım denicem :) 

+1 oy
tarafından

Giderlere kapak al muhakkak her zaman kapali dursun onun haricinde yatak ,nevresim ,kilif,ortu tarzi seyler sık sık yika yumusatici kullanarak bir de duzenli ev temizligi evin de sık sık havalandirilmasi gerekiyor bunlar olmadikca evin icine parfum vs sikmak daha kotu havasiz bi koku olusturur.

+1 oy
(3,447 puan) tarafından

Giderlerden geliyordur ev eskiyse. Bir su bardağı karbonat dök evin tüm giderlerine tek tek. Üstlerine de elma sirkesi dök. Koku geldikçe böyle yapıyorum benim ev de eski. 

+1 oy
(693 puan) tarafından

Gül suyu tavsiye ederim kalıcı bir koku değil ama uzun süre dayanıyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
15 cevap 677 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,712 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 99 göst.
+2 oy