+4 oy
157 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,755 puan) tarafından

Özellikle eş konusunda. Eşimle cok sükür her zaman kavgalarimiz olmaz. Ama ben değer verilip sevildigimi hissetmiyorum . 

Son olay özellikle. 7sene önce okeye gidip gece 1 de eve gelmesiyle buyuk kavga etmistik. Tekrar gitmek istedigini soyledi okeyledim. .ama tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum 11de gel eve dedim.  Aksam 7de cikti 

Bende komsuma gittim 10da eve donerken erken gelceksen cocugu uyutmayim seni gormek istiyo dedim . Gelmedi. 11 oldu 12 oldu 1 oldu

Tabi bende mesaj atip ariyorum geri donmüyor. 

Eve gelince tek sorum hangi arkadasin ben eve gidiyorum dediginde hayir gidemezsin derdi . 

Bana cevabi onlar dedi zaten ben kalkmadim. Donüste bilerek oyalandim. 

Bende ondan sonra flim koptu baya hakaret  ettim o benim kalomu sıktı ben ona vurdum. Baya dalaştik. 

Yani ne olurdu sanki  dedigimde gelseydin eve. Bu kadar mi sözümün hükmü  yokmuş ... 

Simdi kendi bana soguk yapiyo trip atiyo. 

6 Cevaplar

+4 oy
(4,668 puan) tarafından

Seviyorum elimden gelen fedarligi gösteriyor hep gösteriyordum başta daha çok hissediyordum sevdildigimi şuan hissetmiyorum şuan ne sevildiğini nede sevdiğimi hissediyorum ikiside bende kayıp çünkü duygularım ne sevgi ne mutluluk ne hüzün ne bir üzülme hiç biri yok artık duygularından eser kalmadı öfkeyi bile hissetmiyorum sadece eşime karsida değil herkese karşı bu şekilde oldum 

-Reklam-
+3 oy
(222 puan) tarafından

Bazen hayatın ağırlığı omuzlarımıza çöker. Yoruluruz umutsuz hissederiz. Sanki birtek bir tökezliyormuşuz gibi hissedebiliriz. Ama şunu unutma hepimiz bu hayatta ilk kez yol alıyoruz. Hata yapmak düşmek bazen yanlış şeyler yapmamıza neden olabilir. Hepsi bu yolculuğun bir parçası. Önemli olan her düşüşten sonra yeniden ayağa kalkabilmek. Çünkü ruhsal dayanıklılık hayatın öğrettiği en değerli güçtür. Kendini sevgisiz hissetme konuşarak aşılabilir bazı şeyler 🙏

(1,755 puan) tarafından
+1

Cok guzel yazmissiniz. Zaten sorun benim kendi benligime sevgi ve deger vermemem. Bi atansam bu konuda gercekten terapi almak istiyorum. 

Dısardan gelcek sevgi ve degere muhtacmis gibi yasamaktan cok yoruldum . Kendimi degistirmek istiyorum artik

+2 oy
(773 puan) tarafından

Seviliyorum ama seviyormuyum🤔🤔🤔yada sevdirecek şeyler yaşattımı🥺

(1,755 puan) tarafından
+1

Ben sevilmek isterdim ya. Cok sukür halime isyan etmek istemiyorum ama kocam benim üstüme titreesin. Aglatmaya kiyamasin isterdim .

(773 puan) tarafından
+1

Öyle olunca seviyor olmuyor ama sevgiyi göstermedimi hiç bı kıymeti yok bence 

+2 oy
(4,522 puan) tarafından

Evlenmeden önce ben diye ölüyordu 

Ben düşkün değildim 

Evlendik o uzaklaştı, ben daha bi düşkün oldum 

Yani sevdiğim kadar sevilmedigimi biliyorum 

En kötü örneği bu akşam ortada hiç bisey yok bahane bulup küstü bana 

Çay demle dedi, demledim yatti uyudu 

Anlamiyorum valla 

+2 oy
(449 puan) tarafından

Canim seni anlıyorum ama arada bence bırak adamı gitsin ben senin gibi yapıyordum çok dolaşıyordu şimdi takmıyor tabi git diyorum bir iki gün gidiyor kendi gitmiyor vakit geçirelim diye çok darlandın mi bilerek yapıyorlar sama diyeyim bende sevdiğim kadar seviliyorum değer de görüyorum çok tınlama o gelecek inan erkenden 

+2 oy
(4,765 puan) tarafından

Ya beni yanlış anlamayın ama eşleriniz sizin çocuğunuz değil şu saatte git şu saatte gel diyecek. Bir kez bile eşimle saat hesabımız olmadı. Ne o bana der ne ben ona. Nerede ne yaptığını bilmem yeterli. Sen onun gözünde kısıtlayan bir eşsin şu an. Erkekler böyle şeylere gelemiyor. En medenisi bile böyle komut verilince kendini ispat etmeye çalışıyor. Eşinizde de durum böyle olmuş. 

İlgili sorular

+9 oy
60 cevap 920 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Memuranneee (4,601 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.