+4 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (1,603 puan) tarafından

Hogogogıhgkvkvkvkvk

29 Cevaplar

0 oy
(190 puan) tarafından

Tabikide kabul etmezdim 

Kadında merak ediyoki sana istek atmış yoksa napcak senin n paylastini

Hem bı foto koyarsın nazarı olur göz olur büyü olur 

Olurmu olur tanımıyorsun sonucta

-Reklam-
0 oy
(1,985 puan) tarafından

Kabul ederdım bakalım ne dıyor veya ne yazacak merak ederdım   

0 oy
(3,511 puan) tarafından

Kadın olsun erkek olsun eski sevgili olsun yada olmasın. Her istek atani kabul ediyor musunuz cidden? 

(1,603 puan) tarafından

Hayır tabi ki de tanıdıklarım dışında kabul etmem ama eski sevgilisinin istek atması da garibime gitti ortada bi akrabalık durumu çıkmış kızın eşi annemin kuzenin oğlu oluyor yani bunu bile bile istek atması da ne bileyim garibime gitti 

0 oy
(560 puan) tarafından

Kabul etme isteği tabiki de söyleyeceği birsey varsa zaten mesaj atar istekler kısmında filan görünür o da . Yazarsa haber ver ben merak ederim 🙈🤭

0 oy
(5,816 puan) tarafından

Asla kabul etmezdim belkide huzur bozmak için yapıyor kimseye güven olmuyor bu devirde görüyoruz eşinde ne güzel senden saklamamış ve çekinmiş 

0 oy
(903 puan) tarafından

Asla kabul etmem kıyamet kopar o zaman 

0 oy
tarafından

Böyle biseyi sorman bile hata aaaaa  😀 😉 

Şaka şaka takılıyorum ❤️

Muhatap olma bence gerek yok neticede yaşanmışlık var ve kız takıntılı orda da bön bön baktiysa ikinize demekki eşin hakli takıntılı.  

Gerçi her insan farklıdır orası da ayrı ama çok da iyi niyet aramam eski sevgilinin istek atmasını bugün olmasa yarın can sıkacak 

Ahanda buraya yazdım bacim. 

Film çekmiyoruz hayatın ta kendisini yaşıyoruz neticede kimseye güven olmaz ve etik değil bence 

Sil gitsin .

0 oy
(1,718 puan) tarafından

Kabul etmezdim yavaş yavaş hayatınıza girmeye çalışıyor 

0 oy
tarafından

Eşimin eski sevgilisi daha doğrusu takıntılısı kuzeni oluyor kız bizim evleneceğimiz vakit apar topar başkasıyla evlendi. Sonra bana arkadaşlık attı kızla düğünlerde filan da konuşuruz. Haaa başka biri olsa kabul etmezdim de sürekli yüz yüzeyiz birde ailesini biliyorum kızıyla eşim arasında eskiden bir şey olduğunu anlasalar kadına çok zararları dokunur o yüzden o gözle bakmadım. Tabi bu karşıdakinin davranışlarda bağlı mesela bahsettiğim kişi eşimle asla aynı ortamda bulunmaz. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,458,766 soru

23,924,763 cevap

323,665 kullanıcı

...