+4 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (1,599 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hogogogıhgkvkvkvkvk

29 Cevaplar

+12 oy
(5,239 puan) tarafından

Madem sordun fikrimi diyeyim asla kabul etmezdim muhattap olmam ne gerek var bir ortamda dahi selam vermediğim gorusmedigim kisinin bnm sosyal medyada ki orasida insanın özel alanıdır paylaştiklarimi görmesine ne gerek var ne münasebet 

(5,239 puan) tarafından
+1

Hiç kabul etme esinlede bunun muhabettini yapma bnce essegin kulağına karpuz suyu kaçırmaya gerek yok cnm 

(7,931 puan) tarafından

aynrn oyle bncede kabul etme . seninle oncedrn selami sabahi yokduysa bir gecede nerden gelmis bu samimiyet de eklemis. esini eklemeyi goze alamamis riske atmamis . o yuzden sana istek atmis. blkide esini merak ediyordu ardniyeti olmasa bole senin sayfandan esine bakicskti muhtemelen . yoksa bi sksam uzsktanberi gordugum kisiyi niye eklersi ki sosyalmedtaya

(4,473 puan) tarafından

Eşeğin aklına karpuz kabuğu... Değil miydi o😀

(5,239 puan) tarafından

Ya Pakize ahaha uyku sersemiyle gece yazmışmısım sonuçta aynı kapıya çıkıyor aman bırak essek mevzuya uyanmasinds neresine ne kaciyorsa kaçsın 😂😂😂

(4,473 puan) tarafından

Ahahaha bence de 😀

-Reklam-
+7 oy
(587 puan) tarafından

Kesinlikle sil ve engelle bırak hayatının hiçbir yerinde olmasın çünkü bu tür tipler iyilik düşünmez evin içine huzursuzluk sokmaya çalışır eşin de demiş takıntılı diye 

(1,599 puan) tarafından

Ay evet eşim zaten çağırdı arabaya geçtik orda söyledi ben kendini övüyor diye takıntılı dedi sanıyorum istek atınca anladım gerçekten takımtılı olduğunu sonuçta evlenmiş ne diye istek atar ki insan onu anlamadım 

(587 puan) tarafından

Uzak dur bacım ben eşimin tüm eski sevgililerini bilirim ne yazık ki yakınımızda da var ama ikimiz de hayatımıza sokmamaya çalışıyoruz 

(1,599 puan) tarafından

Bende maalesef biliyorum eşimin geçmişi biraz kalabalıkmış zamanında eşime bazen kızıyorum ama bu olayları defalarca yaşadık özellikle ilk evlendiğimiz dönem sürekli faks hesaplardan mesaj gelirdi :) ha bir de o zaman fake hesaptan bi mesaj gelmişti kızla ben konuştum eşimin ağzıyla beni engellediğin için burdan mesaj attım falan dedi kimsin söyle engeli kaldırayım desemde söylemedi sonra ben onun hesabına girmeye çalışıp e posta gönderdim e posta isminde baş ve son harfi bu kızın ismine uyumluydu :) eşimin engellenen listesine baktığımda bu kız vardı yani ve ona uyumluydu bir tek o kızın bu kız olduğuna adım gibi eminim ama evlenmiş etmiş bu takımtı neden merak ediyorum açıkçası 

(587 puan) tarafından

Bazıları elde edemediği şeyleri ister her ne pahasına olursa olsun o da bu kafadan böyle devam ederse ne kadar umrunda bilmiyorum ama kendi yuvasından olur

+5 oy
(3,075 puan) tarafından

Eşinin dürüst olması güzel ama bana bakıyor demesi onunda dikkatini çektiğini gösterir. ( iyi manada olmasada) Kız hem bakıp hem sana istek atıyorsa edepsiz belli. Evli olması zihniyetini korumaz. Asla kabul etme, tavırda alma. Daha ileri gider eşine atarsa git konuş yengenle

(1,599 puan) tarafından

Canım asker eğlencesi dışarda bina önündeydi dışarı düğünlerini de bilirsin ya erkekler bi tarafta kadınlar bi tarafta olur o kız benim 3.;4 sandalye ötemde oturuyomuş benimde 2 bebem olduğu için onlarla uğraşıyordum eşim sürekli kaş göz yaparak çocuklar duruyor mu alıyım mı tarzında işaretler yapıyordu bende sordum sende baktın demek ki nasıl gördün dedim sen çocuklarla uğraşırken sana bakıyordum büyük oğlumuzda o tarafa doğru koşunca o tarafa baktım birisi bana bakıyordu ama gözünü dikmiş bi şekilde bakıyordu dedi sonra düşündüm o olduğu aklıma geldi dedi :) 

(3,075 puan) tarafından

Yinede sen bilirsin canım ama kız baya geniş, utanmaz biri heralde. İsteği hiç bir türlü mantıklı değil

+4 oy
(169 puan) tarafından

Etmeeeee niye ediyonn

+4 oy
(158 puan) tarafından

Belkide eşin yanlış anladı bakmasına sanada diyince siz ikinizde kıza bakınca kızda yanlış anlaşıldıgını düşünmüş olabilir o yüzdende sana istek atmış olabilir bi sorun yok babındaa .... ama yinede kabul etmezdim ne düsündügünü bilmiyorsun 

(1,599 puan) tarafından

Hayır canım ben kıza bir kere baktım daha da bakmadım zaten ama göz ucuyla takip ettiğimde kız gerçekten eşime gözlerini dikmiş sanki tek odak noktası oymuş gibi eşime bakıyordu eşim zaten ortada bi yerde söylemedi bana benimde 2 bebem olduğu için onların peşinden koşturduğum için ona bakmaya vaktim bile olmadı yani önemsemedim de açıkçası sakladığı bişey olsa söylemezdi diye düşünüp ilgilenmedim bile 

(158 puan) tarafından

En iyisi kabul etmemek 

+4 oy
(4,621 puan) tarafından

Kabul etmem tabiki de 

Gerisi gelir bosver 

Bi daha atarsa engelle gitsin

Kafanı agritma Allah bilir derdi ne

(1,599 puan) tarafından

Kabul etme taraftarı değilim canım ama derdini çok merak ettim kabul etsem napacan yani demi evlenmişsin bir de illaki eşinin akrabamız olduğunu öğrenmiştir insan biraz korkar çekinir diye düşünüyorum 

+4 oy
(272 puan) tarafından

Kız etme sakın isteğini kabul edersin sonra mesaj atar arkadaş olur bişey olur konuşmaya başlarsınız kocanla olduğun herhangi bir ortamda selam verir ne konuşursunuz ne yani eski sevgilisiyle karısı arkadaş mi olur ne olmaz kimseye güven olmaz bide takıntılıymış gerisini siz bilirisniz

(1,599 puan) tarafından

Ay yok canım ne arkadaş olması ama neden attı merak ettim eşim takıntılı birisiydi dedi bende kendini övüyor bana takıntılı diyor diye düşündüm istek atınca anladım gerçekten takıntılı olduğunu yoksa neden istek atsın ki evlenmiş gitmiş yeni 

+3 oy
(406 puan) tarafından

Ben kabul ederdim derdi neymiş anlamaya 

Evli barkli yani birde Allah akıl fikir versin 

(1,599 puan) tarafından
+2

Bende bu yüzden kararsız kaldım yani insan çekinir korkar ben şahsen böyle bişey yapamam aman duyulur edilir diye korkarım milletteki cesaret nasıl bişey anlamadım 

Zaten eşim yanına çağırıp söyledi direk takıntılı birisiydi o dönem de böyle takıntılıydı dedi pek inanmadım abartıyor kendini övüyor dedim kendimce bi baktım istek atmış adamcağız doğru söylemiş dedim 😂

(406 puan) tarafından

Gerçekten takıntılı biri olabilir de derdini merak ederdim şahsen çoğu kişi kabul etme demiş sonuçta eşinden gizli birşey de değil oyarim valla öyle birşey olsa ne yapacak kabul etsen ne yazacak merak ederdim açıkçası 

(406 puan) tarafından

Direk sorardım derdin ne kimsin niye istek attın yazardım sonra da lafa doyurur engellerdim 

(1,599 puan) tarafından

İşte yengemin bacısının gelini olunca işler karışıyor canım bir de yengemde annemin kuzeni yani dayımla yengem hala dayı çocukları dolasıyla akraba oluyor o kızın kocası yengemin kardeşlerinin hepsini biliyorum ama bu bacısı farklı bi şehirde olduğu için pek tanımıyorum normal sıradan biri olsa belki bende böyle yapardım ama akraba olduğu için yarın birgün dayımla yengemle yüz göz olmak istemem ama derdi ne çok merak ettim :)

(406 puan) tarafından

O zaman direk ekran görüntüsü al ve engelle canım 

+3 oy
(1,453 puan) tarafından

Ben olsam ilk önce bir ekran görüntüsü alırım istek attığını, sonra da hiç görmemiş gibi silerim beş yüz kere atsın birine bile bakmam, şimdi birşeyden haberim yokmuş gibi kabul etsem, arkadaş mı olacağım? Ne alaka, tanımam etmem, haberim varmış gibi kabul etsem Kavga tartışma olsa, ne gerek var ortada bir şey yok boşu boşuna ne münasebet böyle birşeyin içine gireyim. Sil gitsin. 

+2 oy
(15,052 puan) tarafından

Kabul etme bacım bırak yaa engelle gitsin dertsiz başına dert alma meraktan atmıştır o da isteği zaten 

(1,599 puan) tarafından

Bende neden attı diye merak ettim açıkçası takıntılıydı dedi eşim ama kendini övüyor bana takıntılıydı diyor diye düşündüm 

(15,052 puan) tarafından

Eşin haklı olabilir ama çünkü gözünü ayırmadan izliyor demiş kadın gerçekten takıntılı belki de

+2 oy
(21,996 puan) tarafından

Kız senin arkadaşın mı hayır, arkadaş olacağın biri mi hayır o zaman sorman hata diyebilirim sil gitsin 

Afedersin ama böyle mevzuları kurcalayınca b.ku çıkıyor 

+1 oy
(4,473 puan) tarafından

Acaba gerçekten bir iki aylık mı 

(1,599 puan) tarafından

Uzun bir süreç olsa söylerdi canım eşimin geçmişiyle ilgili her şeyi bilirim kendim istedim anlatmasını zamanında anlattı ne diyorsa o dur böyle konularda yalan söylemez

+1 oy
(3,949 puan) tarafından

Ne alâka niye istek atilir onu zaten anlamış değilim hayatda kabul etmem

+1 oy
(751 puan) tarafından

Genislikten değil. Ne münasebet. Takintiliymis. Geçmişte yaşanmışlıkları var unutamamis demekki. İçinde ukte kalmış. Belli. Belki evliliğinde mutsuz. Eşine yanaşmaz başta en yakınındaki ne yanaşır yuvaya girer koçanı alıp gider arkadan bakarsın. Başıma gelmez deme hayatta hiçbir şeyin garantisi yok.  Bilemezsin o kız senin imtihanın olur. Uzak tut. Sil zaten bı daha muhattap olmazsın. Belliki kendisi mutsuz eski sevgilisinin eşine nasıl davrandığını gördü sizin mutlulugunuzu kıskandı. Ondan uzun uzun izledi. Senin yerinde olmak istedi belkide. Bilemezsin işte. Boşver kale bile almaa. Huzurun bozulur. Herkes eve kırdığını kendi getirir. Sen muhhattap olma.

+1 oy
(1,113 puan) tarafından

Evlilik hayatınızı merak edıyor. Sizi merak ediyor. Kocan buna yeşil ışık yaksa hayır demıyecek bır tıp. Asla kabul etmez muhatap olmazdım. Hiçbir fotoğrafımızı hıc bir anımızı görmesine müsade etmezdim. Bence engellemen en doğrusu yine de sen bılirsin

0 oy
(201 puan) tarafından

Ben olsam kabul ederdim ki mutluluğumuzu görsün diye düşünürdüm 

0 oy
(22,270 puan) tarafından

Bbence kabul et derdi neymiş öğren evli olup birini izlemek filan ruh hastalığından başka bişey değil

0 oy
(1,235 puan) tarafından

Baktiginida görmüşsün ben olsam hayirdir kime öyle bakıyorsun derdim 

Tabii ki engelle sana hayrına istek atacak değil yaa şimdiye kadar niye atmamış 

0 oy
(1,436 puan) tarafından

Orta okulda konuşmuş benm eşmde bi kızla uzaktan akrabaları bide 3 çocukl kadın bi ara takıpleşiyorduk takıpten çıkardım,  halan daha istek atıyo kabul etmıyorum bnde.

Sende etme hayatında yeri olmasın

0 oy
(4,153 puan) tarafından

Dear Y.amuk Princess; 

Ex sevgili sıfatındaki o kadın  ex aşkının yeni karısına mesaj atıyorsa eğer bil ki kalbi olmasa bile aklı hala o adamdadır. Nasıl hayatı var, mutlu mu? Ne yer ne içer bunlar diye kendini yiyip bitiriyordur. Halbuki ona ne.   Sorry ama bu genişlik değil, aksine ahlak darlığıdır.  Finalde profilindeki Ali Rıza bey gibi ızdırap içinde kıvranmamak adına lütfen geri dur. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,456,533 soru

23,898,364 cevap

322,227 kullanıcı

...