+1 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (3,222 puan) tarafından

6 yasinda oglum 1 ay once kolunun ustune dustu dirsegi kirildi kolunda 3 tane vida vardi bugun onu cikarttilar doktor yavas yavas hareket ettirebilir dedi ama hic hareket ettiremiyor ayni kaldi koldu zamanla hareket ettirebilir mi acaba 1 ay sonra kontrolumuz var tekrar ama icim hic harat degil onun bu durumu beni cok uzuyor

4 Cevaplar

0 oy
(6,766 puan) tarafından

Bol bol kemik suyu içir kemiği güçlensin cnm ara sıra ov kolunu ki açılsın kolu 

(3,222 puan) tarafından

Zeytin yagiyla ovsam olur mu

(6,766 puan) tarafından

Ovalaya bilirsin zeytin yağını bir zararı yok  az birşey döküp o şekil ovala

(3,222 puan) tarafından

Tesekkur ederim faydasi olur mu sence

(6,766 puan) tarafından

Olur agrisininalir

-Reklam-
0 oy
(14,563 puan) tarafından

Yapmayacak şekilde sıcak suda beklet ve masaj yap canım Allah şifa versin inşallah 

(3,222 puan) tarafından

1 hafta suya girmesi yasak vidalar bugun ciktigi icin kanama yapabilir dedi dr ama 1 hafta sonra baslayacagim insallah dr normal hareket ettirebilir dedi ama simdi denedim hic hareket ettiremiyor

0 oy
(1,243 puan) tarafından

Zorla sen açacaksın. Başka çaren yok . Benim  kizim 3 yaşındayken kırıldı. Ben açtım. Sonrada fizik tedavi başladı. Kizim Ağlaya ağlaya  yaptım.elinle dirseğini tutuyorsun ve kolunu duzluyorsun. Yapmazsan öyle kalır.  Sun benim kizimda sıkıntı kalmadı. 1 ayda düzeliyor senin gayretine bağlı 

(1,243 puan) tarafından

En son ne kadr açılıyor sa. O kadr .yaparken çok ağlar ama .çünkü sende farketmisindir dirsekte sanki kemiklenme olmuş gibi oluyor. Yavaş yavaş tamamen aç. O eliyle bireyler ver taşısın tutsun. Parmağını sıktır en sonuna kadr aç. Elini dirseginin altına koy .diğer elinlede asagi doğru bastır. Ama açısını güzel ayarla tam duz olacak şekilde.

(3,222 puan) tarafından

Tam acilmiyo ya dun biraz denedim cok agliyo evet gunde kac defa ne kadar yaptirmam lazim

(1,243 puan) tarafından

Benim kizim da cok ağlıyordu ama soguk kanli olman lazım.kendi icin yapıyorsun. Ağlasın yapacak birsey yok.gunde 3 defa 5 er kere yaptır.  1 ayda düzelir. 

(3,222 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim hakkini helal et ❤️❤️

(1,243 puan) tarafından

Helal olsun  istedigini sor. Çekinmene gerek yok.

0 oy
(6,627 puan) tarafından

Fizik tedavi baslamadilar mi benim dirsek iki civi var kemik parcasi havaya kalkti onu vidaladilar 1 ay kaldi sonra fizik tedavi aldim ben 

(3,222 puan) tarafından

Yok bisey demedi dr fizik tedavi falan acaba buyukler ve kucukler ayni mi

(6,627 puan) tarafından

15 yasindaydim canim ben o zamanlar tekrar rendevu al talep et canim biraz acili oluyor haberin olsun ben o yasta baya aglamistim

(3,222 puan) tarafından

Off ya ne kadar surer peki dun vidalar cikarken bayilacak gibi oldjm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 191 göst.
8 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 540 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 570 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,052 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,495 soru

23,909,733 cevap

322,914 kullanıcı

...