@CorpseBride
Sıra sende şekerim @Linkin
En çok kiminle buluşmak istersin etiketle ♥️
Etiket yapmiycam ama görüştüm kişiler var iyiki ama iyiki tanıdığım keşke tanisa bilsem dediğim kişiler
Özellikle hamiş bir anne var ona ona özel kahvaltı hazırlamak bile istiyorum 🫣.
Güzel güzel sunumlar yapmak istiyorum 🫣🤗
Ona olan aşkım büyük bir kavgayla başlamisti 🥳🥳🥳🥳
Salı günü ailecek burdan bana kahvaltıya gelende vardı gerçekten güven verdimi aile bile oluyorsun yeterki o güveni versinler insana
Evet güzel arkadaşlıklar da kurulabiliyor gerçekten mesela ben sana bir ara gerçekten sinir oluyordum bazı yorumlarına denk geldim böyle baya sert hatta sana bir tanesinde altına yazıp kızmıştım senden beklemezdim diye sonra denk geldikçe gördüm kötü yorum yaptığına da canım cicim yazmışsın sen kişisel değil yüzeysel yani posta göre yazıyorsun ve anladığım kadarıyla kinci değilsin o yüzden artık sana kizmiyorum 😂🫢♥️
İlk evliliğinden 2 kızım var 2. Evliliğimi yaptım 3 cocugum oldu 5 evlat annesiyim ilk evliliğimden olan çocuklarımı babası göstermiyor çirkef biri illaki tuturuyor icra ile geleceksin onada maddi durumumuz izin vermiyor en son okullarına gittim eski eşim babamı dövmüş kızın nasıl gelir izinsiz diye ondan en çok 5 evladımı bir arada görmek isterim bir gece hepsini yanıma alıp uyumak isterim acaba olurmu ölmeden böyle birşey görürmüyüm diye son zamanları çok takıyorum kafama
Allah kavuştursun inşallah inan çok üzüldüm 😔
1,486,710 soru
24,304,953 cevap
344,333 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın