Kızlarım tanışmak isteyenler benim postuma🌸adım Seden yaş 39 2 kızım var 3 18 yaşlarında şükür manisada yaşıyorum eee.. daha nolsun🥹
Merhaba , bende 29 yaşındayım, 2 çocuk annesi olarak İzmirden katılıyorum bu platforma 😁
İzmirde yasayan arkadasa sormustum canim ya kusura bakma araya kaynadim :)
Ay tmm olsun canim😃
Karabağlarda, bucada yaşadım ve şimdiki durak bornovadayım @Adelaide
Uzakmisiz canim
Yaa , sen nerdesin
Hoşgeldin :) bnde 28 yaşındayım 2 çocuk annesi 8 yaş ve 4 yaş yavrularım var , 34 haftalık da gebeyim Aydından selamlar
Hoşbuldum canım aslında 4 5 aydır girmiyordum bugün giresim geldi Allah bağışlasın kuzularıni buarada tatlım 🌸
Senden isminin anlamı ne kız bende 34 yas 1 kızım var Bitlis de yaşıyorum
Uyanık tetikte gözü açık olan canim🥰😄
Güzel isimmis cnm
Teşekkür ederim canım
Merhaba bende 30 yaşındayım 9 yaşında kızım 5 buçuk yaşında oğlum var 7 aylık hamileyim
Merhabalar canım ooo maşallah Allah bağışlasın yavrularını 🌸
38 yaş 4 çocuk bir gelin iki torun babanesi olarak burdan ayrılıyorum görüşürüz 🤣🤣🤣🤣🤣 hoşgeldin sende canım
Cokmu erken evlendin maşallah sana ya🌸🥰
Hoşgeldin ankarada yaşıyorum bende 1 oğlum var 🤗
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin 🌸
🥰🌸🌸
Yaş 31 ama hissedilen 61. Bi kızım var 3 buçuk yaşında.
Oyy öyle deme annesi yaa geçecek bugünlerde sabır kuzum inan geçiyor kaç yaşında kuzun
3 buçuk yaşında. Valla artık anneligimi sorguluyorum ben mi kötü anneyim diye. Doğduğundan beri o kadar çaba verdim ki. Eve hapsolmasin dedim hergün dışarı çıkardım. Sinemasindan tiyatrosuna her etkinliğe götürdüm. Oyun grubundan tut anne bebek kafelerine kadar herşeyi araştırır giderim. Telefon vermedim abur cubur vermedim. En iyisini yedirdim en iyisini giydirdim. Ayri odasında dolabindan kitaplığına masa sandalyesine herseyi var. Ama bu çocuk yinede hiçbir seyden memnun değil. Herseye ağlıyor herseye. Bende psikoloji kalmadi artik. Konuşuyorum olmuyor anlatıyorum olmuyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Komşular bile diyor artik senin kız niye bu kadar ağlıyor diye.
Sana bisi diyimmi benim kızımda 3 yaşında ve hergun illaki enaz bikere ağlama krizleri olur ve asla susmaz yarım saat ağladığını bile bilirim canım sanki işkence yapmışım gibi ağlar enson çağre onu kendi haline bırakmak oldu ağlar ağlar ağlar sonra bakar gelen yokkk gelir yanıma sustunmu derim sustum der anca ozaman alırım kucağıma asla taviz vermiyorum canım artık yoksa bunun önüne gecemicem biliyorummm
Günde bir kere olsa öper başıma koyarım ama bu durum bütün gün olunca dayanılmaz hale geliyor
Olsun kuzum sabret geçiyor bitiyor inan bugünlerde sadece bi surecteyiz
1 haftadır bizim gündemimiz taşınmak olunca taşınmak isteyen diye okudum yaa kafa bir milyon
Hayırdır canım taşıniyormusun
Annem taşınıyor da iki gün kaldı şükür
Allah kolaylık versin inşallah canim
Bende berivan menmun oldum canım 25 yaşında bir çocuk annesiyim bebem 18 aylık
Bende memnun oldum berivan Allah bağışlasın kuzunu🌸
Amin canım
Ankara 37 iki kızım bı oğlum var❤️🌸🥰 Memnun oldum canım 4 yıldır buralardayım bende ne zamandir girmiyordum 😁
Bende memnun oldum canım aynı Bayadır girmiyordum bugün giresim geldi niese😄
Yqs 46 4 aylik erkek bebek annesiyim bursada yasiyorum😄 yarışmacı arkadaşlara sizlerde hosgeldiniz diyorum
Maşallah canimmm Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸
Amin inşallah
Merhaba bende gönül 31 yasindsa üç çocuk annesi ve galiba yeni gebe yım 🥰
Evet isteyerek ni kürtajım var brnnim ikiz. Gebelik iki buçuk ay önce çok üzülmüştüm bunu ben istedim inşallah hamileyim dir
İnşallah kuzum Allah gönlüne göresini versin inşallah
Çok teşekkür ederim peki sizce. Hamilemiyim
İnşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun 💕
Teşekkür ederim
Merhaba Seden(Abla) , bende Sevgi .
29 yaşındayım 1 tane oglusum var 3 yaş olcak ❤️
Merhaba bebeğim Allah bağışlasın kuzunu💕💕🌸
Sağ ol abla Allah razı olsun amin .
Merhaba abla bende hülya 34 yaşına girecem bir tane kızım var 4 yaşında çok şükür Gastamonudan katılıyorum 🥰
Gastamonuluuuu tek çocuk mu iki çocuk mu
İki derken 😁😁
Sus sus birşey sormadım sen iyice gastamonulu oldun hee
Ablaaammmmmmm nasılsın canım unuttun benii
Merhabalar canım Allah bağışlasın kuzucukları 💕
Bir tane kuzucuk var ablacım Amin cümlemizin inşallah 🥰💜
Sevgim canımın içi iyiyim çok şükür sen nasılsın unutur muyum balım ama bu aralar benim değerler sıfırlanmış o yüzden olabilir 🤦♀️😁
37 sus kiz sen ne diyorsun zaten Gastamonluyum 😁😁
İyiyim de abla burda kürtaj postu canımı sıktı
Gördüm balım yorumunu ama hiç inanasım gelmedi nedense senaryo gibi okumadım da hepsini 🤷♀️
SS aldılar zaten iletişime gecicem sağlık bakanlığı ile .
Bende 23 yaşındayım 3 yaşında kızım var sakaryadan selamlarrr🌸
Evt neden
Bizim aramızda 1 yaş yok muydu y
Sen kimsin tanımıyorum 2001 doğumluyum ben
Merhabalar canimmm memnun oldum
Bende memnun oldum :)
Hosgeldinnnn
Yas 20 bi tane bebisim var
Adım Nur daha nolsun hamd olsun Rabbime
Oyy sen küçücüksun daha ya benim kızımda 18 yaşında kızım sayılırsın:)Allah bağışlasın yavrunu🥰
Aminnn teşekkür ederim abla cumlemizinkini
19 yaşında 15 aylık kızım 8 haftalık gebelik ile eskisehirden katılıyorum 🫶🏻🌸
Oy kızımdan 1 yas büyüksün maşallah niye bukadar acele ettin kuzummm
Kiz sen bende de kucuksunnn
Merhabalar hayırlı akşamlar 1 ay sonra 26 olucam inşallah 2 cocuk annesiyim kızım 9 yaşına girecek oğlumda 22 aylık 🤗 bursadan sevgiler 😁😂🌼🌼
Aminn🌼🤗🤲🤲
Buarada kahvekoliksin galiba demi 🤭
Evettt 😂😂😂😂😂
Bende çaykolik😂
😂😂😂😂😂😂😂😂🌸🌸
Merhaba canım 28 yaşindayim 2 oğlan 1 kız annesiyim kirikkalede yaşiyorum
Merhaba canım Allah bağışlasın kuzularıni💕
Merhabaaa bende ilayda 1 ay sonra 23 olcammm bir oglum var konyadayim ;)) konyali hic yok sanirim yaa
Bazilarini görüyorum burda baya eski dostluklara sahip hep nasil yakin oldular diye merak ediyodum galiba boyle postlar sayesinde tanıştı onlardaa😄
Merhaba canım ay evet baya eski olanlar varr bende merak ediyorum açıkçası
1,453,492 soru
23,858,322 cevap
320,237 kullanıcı