Yakınımın bebeği 7 aylıkken doğdu gelişimi geriden gidiyordu zaten yarım kilo civarında doğdu sizce yaşar mı? Doğumu da beklemiyorduk, organları da gelişmemiş. Başına gelen var mı
Benim tanıdığım birisi de 27 haftalık gebelik zehirlenmesinden dolayı doğum yapmıştı 2 ay kadar hastanede kaldı bebek sonra elhamdülillah gelişmeye başladı şuan 1 yılı geçti gayet iyi maşallah
Burda çınar ege var. 23+3 TE doğmuştu sanırım. Çok şükür yakında 2 yaşına girecek . Allah ol derse oluyor herşey.
Annesinin adı @nrsnr
Açtığı postlara bakabilirsin
Benimde 7 aylık 31 haftalık ve 1 hafta önce 740 grmdı.
Benimde gelişimi geride 4 haftadan fazla ve böyle devam ederse karnımdan alacaklar kalsa kalbi durabilir riskli gebeyim her hafta perinatoloji doktoruna muayene olmalıyım
27. Haftadaydi bizimki de daha gelişimi üç hafta geriden geliyor diye hastanede yatış verilmişti. Kalbi durmuş aniden almışlar sezeryanla. Daha anca yarım kilo kadardı.
Yaşıyo mu peki orayı anlamadım
Evet evet yaşıyor çok şükür
Rabbım isterse yaşar kızım 30 haftalikken gittim 25 haftayla uyumlu doğdu 800 900 gram civarı doğdu
Sanada uzun kemikleri kısa dedi mi kol ve bacak kemikleri fln bende 31 haftalık hamileyim ama 25 haftayla uyumlu çıkıyor
Yok canım detaylı ultrasona girmiştim hersey yolundaydı gelişimi gerideydi doktor adet tarihin yanlış olabilir demişti ama çok şükür sağlıklı doğdu ciger geliştirici doz vurulup acil sezeryan olmuştum
Şuan çok stresliyim uzun kemikleride ekstra geriden gelişiyor her bakımdan geride benimkisi banada dua et lütfen
Ederim canım detaylıda da mı kısa dediler
Evet canım sonra eşimi çağırdı boyunu sordu 175 eşim bende 165 im eşinin uzun kemikleri kısa dedi babasına çekmiş olabilir dedi. Kordosentez önerdi ama işlem esnasında kalbi durabilir dedi istemedik
Ben 7 aylık doğmuşum küvezde bile kalmamışım allah yaşamayı nasip ederse sağlıkla yaşar
1,453,655 soru
23,860,525 cevap
320,356 kullanıcı