+1 oy
90 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (623 puan) tarafından

Genital bolgemin diş kısmında dudaga yakın yerde çorba kaşığı kadar koklu ve iltihapli sivilce cikti aciyor oturup kalkarken beni zorluyor ilk defa basima geldi evde kendim patlatsam bisey olurmu ya da doktora mı gitmeliyim eger gidersem doktor ne verir bana? 28 haftalık bir gebeliğim var.

2 Cevaplar

+1 oy
önce (4,088 puan) tarafından

Bartolin kisti buyuk ihtimalle, bende yasadimmaynisini braz sabredersen kendiliginden ici bosaliyor, ya bir igneyi ateşe tur temizledikten sonra hafiften ucuna batirirsan bosalmasina yardimci olur. Ilac veya operasyon oneriyorlar yanlis bilmiyorsamm ama benimkiler genellikle kendi kendine geciyor bosalinca içi

önce (623 puan) tarafından
+1

2 gundur acıyor ay dayanabilirmiyim ki cok acıyor 3-4 gun bekleyim gecmezse artik doktora giderim ya da 

Simdi baktim bartolin kistine o vajina icerisinde gozukuyor benim apsem deri de yani vajina disinda 

önce (4,088 puan) tarafından

Her ikisinide yasadim hem icinde hem dışında, ikisininde acisi ve formu ayniydi ama tabi doktorun daha iyi bilir. Acisi fena, bu yuzden igneyle yardimci olunca hafifliyor

-Reklam-
0 oy
önce (1,013 puan) tarafından

Canım benim geçmiş olsun önce doktora git bi antibiyotik versin 1 hafta 10 gün öncesine kadar bende yasadim

Neler yaptığımı anlatayım

Antibiyotik kullan

Sirkeli sıcak suya otur günde 3 4 defa

Dut kaynatıp ic

Benim ki tam 7. gün patladi 

Sivilce usu gibi bisey cikiyo orası giderek inceliyor, beyazliyor ve patlıyor

Ucu tamamen beyazladigi zaman elinle hafif bir baskı yaptigin zaman boşanıyor. 

Patladiktan sonra agi geciyo tamamen Rabbim bir daha yaşatmasın çok zor. Ignr ucuyla patlatmaya çalışma sakın bırak kendi haline patlasin

Tesekkur ederim doktor antibiyotik verirmi bilmiyorum gebeyim hangi bolume randevu almam gerekirki cildiye mi yoksa kadın hastalıklarına mı?

önce (1,013 puan) tarafından

Kadin hastalıkları canım bende emziriuorum diye hafif antibiyotik verdi sen ihmal etme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
14 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 833 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 417 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde A.e (747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 81 göst.
14 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (674 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,491 soru

23,858,298 cevap

320,237 kullanıcı

...