Kızlar resmen bebek özlemişim zor evet ama çok güzel ya Rabbim acılarını gostermesin. Nasılız 😚😚 dün çekmiştim
Karakter analiz edebilirmiyim sadece dogrulugu varmı die merak ettim herkez bildin dior çünkü ama alınmak yok
Masallah bu arada💕
Baksada silsem 😂
Ahaha analı oğulluu nie kinlendiniz o saatte 🤣
Tabiki şaka yapılmış bir ortam gibi görünüyor oglunda meraklı gibi bakıyor bi cocuk 🤣
Dediğim gibi ya samimi sevecen balgibisin masallah cok cana yakın çok sevecen bir özelliğin var sevgi dolusun insanlara hiç önyargıyla yaklasmıyorsun bence ama seninde hislerin kuvvetli deilmi sende az cok anlıyorsun insanlardan😜
Ahahahha sorma ya 😄poz ver dedim kaşlarını çattı bende ona eşlik edeyim dedim. Al sana poz diyor bide 😂😂 çok teşekkür ederim canım benim güzel analizin için. Ön yargı kısmı biraz yanlış maalesef insanlara karşı bazen ön yargılı olabiliyorum.
Hislerim kuvvetlidir bir insana ısınamıyorsam kesinlikle haklı çıkıyorum 🤗🤗ama analiz yapacak kadar profesyonel değilim maalesef
Aynen aynen profesyonellik deil tabiki his yani aynı bende hissedersem kesinlikle olur cıkar 😘
Kalbimiz temiz canocum 😄♥️♥️
Maşallah canım ne kadar güzelsin🥰bebişlerinede 40 kere maşallah Allah bağışlasın❤️
Sağol canım benim o senin güzelliğin 🥰 Allah razı olsun
Kız sen bu kadar tatlı hatunmuydun
MAŞALLAH
Beni hiç görmedin mi Büşra . önceden hep paylasirdim fotomu. Bu sene pek atmaz oldum. O senin tatlılığın ❤️
Fark etmemişimdir canım vaya hatırlamıyorum bu hastane olaylarindan sonra beyin reset yedi benim ♥️
Denk gelememişizdir büyük ithimal 😚
Maşallah maşallah 🤗 Allah hayırla kolaylıkla afiyetle büyütmeyi nasip etsin
Ay Allah razı olsun canm benim inşallah inşallah 🥰❤️
Kiz çok güzelsin heee maşallah sana ve yavrularina🌹
Yaaa canımsın sağol 🥰
Maşallah size oğlun gözlerini senden alamamış minik anne kuzusu Rabbim nazardan sakınsın inşallah
Oğlum erkek kardeşimin kopyası. Kardeşim de babama benziyo oğlum babamla kardeşim diyelim 😅
Bu arada sende çok güzel bir bayansın maşallah oğluşunda güzel annesine bakmaya doyamamış 😊
Sağol canm benim o senin güzelliğin ❤️🥰
Maşallah sanada miniklerede
Sağol canım benim 💋🥰
Maşallah süphanAllah çok güzelsin 😍😍sana bakmaktan bebeklere odaklanamadım
Yaaaaa canımsın seni yerim 💋💋🥰🥰🥰🥰
😘😘😘❤️❤️❤️
Maşallah analı kızlı ogullu ♥️😂
Sağol canım benim 😅😅
Çok güzelsiniz maşAllah size ❤️
Hatırlamak için soruyorum. Halasına gelin olan arkadaşmıydınız? Yoksa babasının evinde oturup sonra kayınvalideisne geçen mi? Hanginiz hamile kalıp 3 numarayı yaptı merak ettim ☺️
Hahahaha maşallah ikisi de benim . Nasıl aklında kalmış öyle 😅 halamın geliniyim. Babamın evinde kira odemiyorum diye oturdum deprem olunca kaynanaya geçtik :D 3 numara yok bu ikinci
Doğru kalmamış baksana ☺️Bitane de oğlun var sanıyordum🤭
Maşallah size canım .ablama o kadar benziyorsun ki bı an o sandım :)
Gerçekten mi ☺️ insan insana benziyo işte
Çok güzelsin kızında öyle bebeğini güle güle büyüt Allah acılarını göstermesin
Sağol canm benim Allah razı olsun o senin güzelliğin 😚❤️
Maşallah cnm cok güzelsiniz;)
Sağol canım o senin güzelliğin ❤️😚
Görmedim ben ama
Maşallah bismillah. Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin
Amin canm Allah razı olsun
Bende merak ettim göremedim yine :))
1,500,553 soru
24,506,273 cevap
358,617 kullanıcı