+1 oy
63 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,124 puan) tarafından

Sabir tası ile parmak emmeyi biraktiran oldu mu.meme  biraktirmada ise yariyormus cok duydum...oğlum 3 buçuk yaşında  parmak emiyor nasıl bıraktırcam bilmiyorum.

2 Cevaplar

0 oy
önce (29,810 puan) tarafından

Deneyebilirsiniz evet  en azından denemiş olursunuz insAllah bırakır 

önce (1,124 puan) tarafından

Insallhcanim:(

-Reklam-
0 oy
önce (4,769 puan) tarafından

Oğlum kendi kendine bıraktı. Çok şükür bin şükür. 3 yaşını biraz geçince bıraktı. Ama başından beri hep dikkatli davrandık. Emme yapma diye direktif vermedik. Parmağına kötü tatlar sürmedik. Rencide etmedik. Sadece parmak emme sebebi psikolojik olabilir diye çocuk psikiyatriye götürdük. Gayet mutlu bir çocuk dedi. İçimiz rahat etti.

Üstüne gitmeyin. Bu konunun size dert olduğunu hissettirmeyin. Bırak diye komut vermeyin ya da eline saçma sapan şeyler sürmeyin. Sabırlı olup kendisine bırakın. 

önce (1,124 puan) tarafından

Canım benim.oglumun da psikojik değil   zaten 4 aylıktan  beri emiyor  uykuya geçişte ama parmak emme kolay kolay bırakılan bir şey değil çevremde  kendiliğinden bırakan duymadım ilk sizsiniz  keşke kendi bıraksa ama  ben bırakması için dert edindim malesef  yaa :( hasta oluyo  başlı başına sağlıksız  dişleri yamuldu teşekkür ederim     umarım bırakır benimkide 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
21 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultan... (461 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 36 göst.

Kategoriler

1,453,775 soru

23,861,824 cevap

320,436 kullanıcı

...