+2 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında eşim 2. Çocuğu istiyor bende kızım 5 yasşına girsin öyle dedim benimle tartışıyor yok aradakı yaş farkı çok olur kardeş bağı olmaz falan diyor kızım da çok yaramaz kendime de güvenemiyorum nasıl olacak bilemiyorum sizce 3 yaş iyi mi doğana kadar 4 olur tabi rabbim nasip ederse ay bilemedim tartışıp uyudu adam 😂

17 Cevaplar

+3 oy
(4,881 puan) tarafından

Uydurmuş eşin. O bağ olmayacaksa ikiz de doğsalar nafile. 

Sen doğru yoldasın bacım. İkinci çocuk düşünsem oğlum okula başlayınca düşünürdüm. İki çocuk da aynı anda evde olunca anneye büyük zorluk. Birisi okulda olmalı. 

Ya da iki tane yardımcın falan olmalı 😄

(5,624 puan) tarafından

@indigo oda çok zor canım yaa yaşamış biri olarak söylüyorum birinci sınıf zaten çok zor dersler vs çocuk bakımı aşırı zor benim hepsinin arasında 6 şar yaş var herşey bitti diyorsun hoppp basa sariyorsun şimdiki aklım olsa çocukların arasında 3 4 yaş yapardım 

(4,881 puan) tarafından

Yok okuldan kastım kreş. Yani ilk çocuğu 3-4 yaşta kreşe verirsen ilkini evde 2 yaşına getirirsin. İlki de o sırada anasınıfı veya gelişimine göre birinci sınıfa başlar. Çevremde hep gördüğüm ikisinin aynı anda evde çok zor olduğu 😔

(5,624 puan) tarafından

Hahh o olabilir ama ilkokul noooo 🤣🤣🤣 cidden aşırı stresli ve zor geciyor 

-Reklam-
+3 oy
(3,208 puan) tarafından

Sana bişey söylim mi ister inan ister inanma yada git 2.yap ama emin ol çekersin kızım 6 yaşında oğlum 7 aylık bazen diyorum ki Allah'ım iyiki de kızım biraz büyük kendi işlerini halledebiliyor WC olsun yemek olsun kıyafet giymek olsun onlar bile o kadar beni rahatlatıyor ki anlatamam küçük olsaydı ne b*ok yerdim hem ona koş hem ona koş olurdum kafayı yerdim ve kızım okula da gidiyor . Benden söylemesi 2. Çocuğa heveslenip sonra cefasını çekersin heee yardımcın vardır diğer çocukla ilgilenir o başka ama yardımcın yoksa lütfen 5 yaşı bekle 🙏

+1 oy
(3,916 puan) tarafından

Ne alaka ya ,yani arada çok fark olunca kardeş bağı olmaz mı, eşin saçmalamış 

(99 puan) tarafından

Onların arası 1 buçuk yapmış kardeşleriyle arkadaş gibi büyümüşler çok bağlılar kendinden pay biçiyor biri hariç 😂

+1 oy
(3,949 puan) tarafından

Alakası yok 3 yaş var aralarında ama seviyimderken bile kardeşini bunaltıyor kıskanıyor 5 yasina girecek büyüğü küçük 1.5 olacak herturlu zor valla çocuk yetiştirmek insan çok arada kalıyor 

+1 oy
(83 puan) tarafından

Oğlum 3 bucuk yaşında bende 35 haftalık hamileyim. Oğlum okadar heyecanlı ki kardesi olacağı için.. bence tam zamanı :) bende çok yaş farkı olmasına karşıyım birlikte oynayabilmeli

+1 oy
(6,751 puan) tarafından

Kızım iki yaşında bende düşünüyorum  insan çok ara verince bakamıyor ben dogurana kadar üç yasinda olur esinde bir taraftan haklı insan 2 sene ara verse rahatlığa alışır hiç bakamaz

(3,208 puan) tarafından

Ben bakıyorum canım gayette güzel 6 yaş kızım 7naylık oğlum var

+1 oy
(140 puan) tarafından

1. İle 2. Arası 16 ay 

2. İle 3. Arası tam 3 yaş olacak. 

Benımkılerde hareketli yaramaz ama çocuk olmanın doğası bu değil mi ? 

+1 oy
(4,673 puan) tarafından

Nasip canım mesela bende dedimki kızım 3 buçuk  olsun olur dedim sonra hamile kaldım öldü bebeğim sonra hamile kalamadim bir buçuk yıldır olmuyor kızım şuan 4 buçuk 5 olacak hayla olmuyor yani nasibi ne zaman sa o zaman geliyor 

+1 oy
(396 puan) tarafından

Benimkiler in arası  6 yaş çok iyi bı bağ var aralarında 

Masallah

(3,208 puan) tarafından

Benimkiler de öyle kızım 6 yaş  oğlum 7 aylık çokk güzel anlaşıyolar valla 😌

(396 puan) tarafından

Maşallah ☺️☺️

+1 oy
(22,050 puan) tarafından

Eşin de haklı. Ben de 3 4 yaşi ideal olarak görüyorum. Fazla yaş farkı olunca birlikte oynamak vakit geçirmek istemezler diye düşünüyorum. Ama dezavantajları da var tabi. Herkes kendi yaşam şartlarına göre tercih yapar. Benim cocuklarimin arası tam 3 yaş. Oynsdiklarinds kavga ettikleri de oluyor. Ben de zorlanıyorum yalan yok. Ama büyük olunca da zorlanmayacagiz diye bişey yok

+1 oy
(785 puan) tarafından

Büyük kızım 18 küçük kızım 3 benim kadarda bırakmada😄😄😄

+1 oy
(2,175 puan) tarafından

Gözlemlerini dayanarak söylüyorum bence eşin hakliokula gidinceye bebekle ilgilenmezsen somdi aradan çıkar derim

+1 oy
(1,436 puan) tarafından

Oğlum Ağustos'ta 5 yaşına gircek Temmuz'da doğumum var Allah izin verirse, benimki de çok yaramazdı sen ne zaman hazır hissedersen o zaman olması mantıklı. Yaşla ne alakası var kardeş bağının.

+1 oy
(5,681 puan) tarafından

Eşin kafasında kurmuş benim kızım 15 yaşına girecek oğlum 25 aylık arada yaş farkı var bende 7 yaş olsun istedim ama olmadı sen kendini hazır hissedince düşün sadece kızın ilk okul bire başlarken bebek olursa zorlanırsın bebeğe bak çocuğa okuma yazma öğrensin diye ilgilenen bu biraz yoruyor

+1 oy
(4 puan) tarafından

Benimkilerin arası bir buçuk yas her dakka dövüşme ağlama psikolojim bozuldu 

0 oy
(2,607 puan) tarafından

Onun yaş aralığına ne alakası var kan bağı var aralarında sonuçta...benim çocukların arasında 11ay var bizimkiler hısım mi şimdi yani oğlum 21kizim 11aylik biz napalim simdi🏃🏃🏃

0 oy
(4,837 puan) tarafından

İkna etmek için uydurmuş gibi geldi😄

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 305 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Perihan 42 (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 306 göst.
+2 oy
12 cevap 248 göst.
0 oy