+2 oy
101 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

1 hafta arayla 2 geri çekilmeli ilişkim(biliyorum koruma yöntemi değil hatam oldu) oldu. son ilişkiden 1 hafta sonra 1-2 gün pembe lekelenmem oldu daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Lekelenmenin ertesi günü adetim başladı. Yine de içim rahat etmedi, adet bittikten 4 gün sonra 2 tane kaset test yaptım negatif. Adet bittikten 5 gün sonra ise yani testin ertesi günü koyu kırmızı lekelenmem oldu 1 kere. Yine daha önce böyle bir şey yaşamadığım için endişelendim. Bazı kadınlar hamile olduklarını bilmeden adet gördüklerini ve testlerinin de negatif çıktığını söyledikleri için endişelendim. Lütfen yargılamayın buradaki annelerin tecrübeli olduğunu bildiğim için sormak istedim[tekrarsordum]

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,670 puan) tarafından

Canım stresten adet zamanlari günleri değişebiliyor ki sen adet olmuşsun ama en iyi çözümü sana kan sonucu verir 

-Reklam-
+1 oy
önce (493 puan) tarafından

Gebeyken de adet görülüyor doğrudur en sağlıklısı kan vermek ben hamileyken test tuttum sözde erken gebelik testi olacak negatif gösterdi kanda 3 haftalık hamile olduğum ortaya çıktı Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

Evet idrar negatif çıktı erken gebelik 

önce (7 puan) tarafından

allah allah ben 2 tane aldım nolur nolmaz ins dogrulardır

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah ben herkese prodoctor erken gebelik testini öneriyorum pek çok eczacı da bana önermişti diğerlerine göre daha net sonuç veriyor 

önce (7 puan) tarafından

siz hangi markaysı yanlıs sonuc veren

image

image

image

bu üç marka sadece prodoctor doğru sonuç verdi yaptığım testlerde
+1 oy
önce (1,391 puan) tarafından

Her lekelenme gebeliğe işaret değildir 1 defa yapmışsın test diğerine ne gerek var, ayrıca bu şekilde korunmaya devam edersen hamile kalabilirsin.

önce (7 puan) tarafından

yukarda dendigi gibi bazen testler negatif cikiyormus. zaten daha böyle korunmam anlık olan seylerdi🤷🏻‍♀️

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 152 göst.
+2 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
3 cevap 123 göst.
15 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilann (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 31 göst.

Kategoriler

1,453,807 soru

23,862,199 cevap

320,459 kullanıcı

...