+2 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Bden kaçarak evlendim kızlar dün eşimin kuzeni laf arasında siz kacmadan az bı zaman önce eşin birine kalp kutu ve hediyeleer aldı dedi ve işin beni sıkan tarafı da eşim birini tam sevmiyene kadar hediye almaz dün biraz kızdım küstüm ve içim açılmıyor 3 yıllık evliyim bir defa tek hediye aldı bana ona kızınca saçmalıyorsun cocuklasma dedi şu an işte onu affedemiyorum bana ne gerek var falan diyor hediyelere bilemiyorum siz olsanız ne tepki verirdiniz ben beni sevmediğini bile düşünüyorum artik

6 Cevaplar

+3 oy
(546 puan) tarafından

O kuzen tam bir 🐍🐍🐍🐍🐍 ne diye ortalığı karıştırıyor.  Belki yalan . O kuzene de güvenme bir daha eşin hakkında konuşmasına izin verme. 

(6 puan) tarafından

😅😅 haklısınız aslında içim çok kötü olmuştu ya😒

(546 puan) tarafından

Araya nifak tohumu atmak isteyenler olur kendine gelll.  Eşimin geçmişidir olabilir hepimizin oluyor deyip geçseydin. O kuzen de senjn kocayı mi takip ediyormus ona neeee pisss 🐍🐍🐍🐍

(7,887 puan) tarafından
+1

sana bunu demesinin ne geregi var bencede yilan. ben olsam sen kenidi kocana bak ne malum seninkide senden once evlenmeden once baskasinin koynuna girip cikmadi yada evlendikten sonra da ne malim ona buna hediye mediye alip koynuna girmedigi varmi bir garantin.? sen once kendi esine bak kendi esinin cetelesini tut derim

-Reklam-
+2 oy
(6,323 puan) tarafından

Senden oncesi seni ilgilendirmez. Senden once baskasini sevmis olabilir. 

Bence kendini de esini de bos yere uzme. Evliyken yaptiklari daha onemli.

(6 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum ama içim içimi yiyor beni sevmiyor mu diyorum adetim de gecikti aslında çok kafaya takmam da ateşten neye catacagimi şaşırdım ama yine de üzüldüm 

+2 oy
(1,376 puan) tarafından

Kuzeni niye gelip sana anlatıyor. Fesat . Hiç iyi niyetli görmedim. 

+1 oy
(4,489 puan) tarafından

Senden öncesi sonuçta bence bu kadar takma kafana ve o kuzenine de ağzının payını verseydin keşke ortalığı karıştırmaya bire bir 

(6 puan) tarafından

Gülüp geçtim biliyorum o konuyu dedim iyi ettim eşimin benden bişey gözlendiğini söyledim 

+1 oy
(1,500 puan) tarafından

Yani geçmiş gitmiş Bir şeyi tekrar sana anlatmasındaki amaç ne bilmiyorum bunu eşine söyledin mi eşin sana ne dedi

(6 puan) tarafından

Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın takma kafana geçmiş geçmişte kaldı benim hakkımda kim sana ne derse takma onları istersem onlar olurdu sen benim çocukluk aşkımsın dedi biz 13 yaşından beri beraberiz ayrıldığımız zamanlar oldu tabi şu an 20 yiz ondan dolayı sen benim her şeyimsin takma kimin ne dediğini her zorluğu beraber geçirdik biz seninle kimse bir sen etmez diye konuştu böyle işte 

(1,500 puan) tarafından

Estağfurullah canım benim eşim de böyle dediyse gerisini tınlama bile ne güzel konuşmuş eşinin ne dediği önemli millet fitneliksokmak için her şeyi yapar o yüzden kimsenin ne dediğini takma bak ne güzel kocanla aran iyi olsun takma herkes konuşur konuşur durur

+1 oy
(513 puan) tarafından

Eşinin hiç hediye almaması elbette kırıcı bazı insanlar parayı veriyorum kendi istediğini alsın kafasında ama elbette bu yanlış dışarıdan bir gül koparıp getirse insan mutlu oluyor. O kuzene gelince bence bi daha onunla görüşme yaptığı çok yanlış belliki evinde huzursuzluk çıkarmak istemiş 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
0 oy
34 cevap 965 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.

Kategoriler

1,456,327 soru

23,895,865 cevap

322,038 kullanıcı