+1 oy
212 göst.
önce Diğer kategorisinde (251 puan) tarafından

Böcek fobim var. Eşime gösterdim önemsiz dedi ama evin birkaç yerinde görmeye başladım. Evide temizliyorum hafta bir dip bucak. Zaten günlük sil süpür. Bu hayvanın evde işi ne

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,974 puan) tarafından

Evde su alan bir yer mi var 

önce (251 puan) tarafından

Mutfak bir ara su akıtıyordu bilmediğimiz yerden. Sonra her yer düzeldi

önce (2,974 puan) tarafından

İşte oradan çoğalıyor benimde mutfakta kaçak varmış duvarın içinden dökülüyordu orayı yaptık kendiliğinden yok oldu

Sabah evin her yerini kaldırınca 4 tane gördüm. Hepsi de ölmüş şekilde idi. Tamir ettirdik aslında ama gene baksın eşim her yerine

-Reklam-
0 oy
önce (1,560 puan) tarafından

Canim şu ilavtan al evin her yerine kücuk kücuk sık çocukların dokunmayacagi yere böceklerin gelen yerine 

image

önce (947 puan) tarafından

Kesinlikle öyle,bende bundan kullandım yok olmuşlardı 

Teşekkür ederim alayım. Bende k Otherine adında ilaç vardı. Onu her yere sıkmıştım

önce (750 puan) tarafından

Bunu netten mi alıyorsunuz güvenilir bi sayfa var mı ben bu tür ilaçların sahtesinin çok olduğunu duyduğum için netten alamadım eczanede de bulamıyorum 

Canım tarım ilaçları yerde satılıyor ziratcilerde

0 oy
önce (750 puan) tarafından

Yanlış görmediysem hamam böceği. Sadece pisliğe gelmez ki neme gelir evde kapatılmamış yada sonradan oluşmuş delikler vardır oradan sızar gelir. Beyaz eşyanın motor kısmının sıcağına gelir. Çok zor bi böcek beni de mafediyor görmek. K othrine gerçekten etkili güzel bir ilaçtır muhtemel o sebeple ölü buluyorsunuz. Resmi atılan jeli de dolap menteşelerine priz içlerine falan sıkmış bizim ilaçlama şirketi. Bende çok korkarım bundan Allah yardımcınız olsun

Biz ikinci el makina aldık ondan geldi bizim eve sonra bu ilac kurtardi bende çok korkar tiksinirim 

Amin Allah razı olsun. En nefret ettiğim şey böcekler. 

İlgili sorular

+4 oy
5 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
8 cevap 374 göst.

Kategoriler

1,453,215 soru

23,854,878 cevap