+1 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,117 puan) tarafından

Kızlar sabah aşırı midem bulanıyordu prilam içtim ama şuan uyuşuk gibiyim aşırı sersemim ne yapsam enerjim yerine gelir. Şekerli su içmeyi düşündüm ama mutfağa gidecek halim yok o dereceyin

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,101 puan) tarafından

Prilam öyle yapıyor ya bende kullanıyorum sersemletiyor

Afiyet olsun sunum filan boşver ya kahveyi yapabilmek bile lüks yarın ben de bı kahve makinesi alacağım cezvede yapamıyorum kaç haftalık hamilesin

önce (4,117 puan) tarafından

Tam 3 aylık hamileyim canım

Gece içince fayda ediyor mu yine de gündüz bulanıyor mu bende 9 haftalık ama bulantidan ölüyorum 

Doktorum bana gece 2 tane içip uyumamı söyledi eczacı da bir tane insan yeter dedi ben de her gece bir tane içip uyuyordum ama bu aralar sabahları yine midem bulanıyor özellikle mutfağa girince sebebsiz yere koku olmasa bile orada bir tiksinti geliyor bana. Herhalde vücut ilacı bağışıklık kazandı artık akşam 2'ye çıkaracağım. İlacı içince 24 saat etkisi var o yüzden sanırım gece yatarken içiliyor

Teşekkür ederim canım bana ister gündüz ister gece iç dedi gündüz içiyorum fayda etmiyor uyku yapıyor bide gece deneyim dedim 2 tane içiyorum bende doktor 2 tane icebilirsin dedi

-Reklam-
0 oy
önce tarafından

İçme sende canım dayan biraz gerek ilaca hamilesin sanırsam 

Evet canım 3 aylık hamileyim normalde gündüz içmezdim de bugün yumurta kokusu midemi çok bulndırdı ilk kez içtim bin pişman oldum 

önce tarafından

Yoğurt ye bol bol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,277 soru

23,855,920 cevap

320,116 kullanıcı

...