İlk çocuk her zaman sıkı büyür sonrakiler Allah ne verdiyse bence bende öyleydim çünkü evin en büyüğü benim 3 kız 1 erkek kardeşim var bekarken evimiz müstakil bir evdi kapı önünde çıkıp otursam hemen eve çağırılırdım yanımda annem olmadan dışarda tek başıma oturamazdım okulum uzaktı servisle giderdim otobüs daha ucuzdu ama iki katı fiyatı olan servisle gönderdiler kardeşim otobüsle gitti geldi onunki de uzaktı ama o gider dediler neden ben gitmiyorum otobüsle diyince sen biraz safsın kızım derlerdi 😂haklıydılar birazcık ben pek kafamda tutamazdım adresi falan
Markete tek başıma gidemezdim ya yanımda biri olurdu ya da ben gitmezdim sebebi göze görkem olmammış anneme geçen sene sordum neden o zaman beni markete bile göndermezdiniz diye kızım sen 14 yaşındayken bi dışarı çıksan arkana görücü gelirdi dedi 😂kardeşlerime öyle bi durum yok muydu diyorum yok onlara olmadı böyle bi durum dedi
Birgün arkadaşlarımla çarşıya sinemaya gittik ilk ve son du annem 10 dk ya bir aradı napıyprsun diye
Şu an kardeşlerim sabahtan çıkıp akşam geliyorlar annem ne yaptın nasıl geçti diyor sadece ben öyle yapsaydım zamanında ohooooo
Ben bunu zamanın getirmiş olduğu bir rahatlık olduğunu düşünüyorum mesela önceden ayıp ayıp der dururlardı tanıdık biri dışarda görse kırk takla atardık şu işim vardı da çarşıya geldim diye bahane uydururduk ama şu an gezmeye geldik diye açık açık söyleniyor yani demek istediğim eskiden abes gelen şeyler şu an normal geliyor ya insanlar rahat davranıyor