+1 oy
189 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,209 puan) tarafından

İlk dogumumda o sevinçle aglamamistim çok heyecanlıydım aksine. Ama bunda stres ve korku içindeyim. Durduk yere şimdi de ağlamaya başladım arkamda bırakacağım 5 yaşındaki oğlum aklıma geldikçe korkuya biniyorum :( neden böyle oldum anlamıyorum da ya da ameliyat korkusu mu onu da bilmiyorum. Sizde de bu garip duygu olmuş muydu ne hissettiğimi bilmiyor gibi saçma birşeyin içindeyim :( dualarınızı eksik etmeyin yalvarırım sağlıklıca hayırlısi ile alalım kucağımıza yavrumuzu

10 Cevaplar

0 oy
önce (3,369 puan) tarafından

Çocuğun küçük değil ama insan üzülüyor benim de 5 ay sonra doğum olacak kızım 4 buçuk yaşında olacak ben de şimdiden üzülüyorum ama bebeğin sağlıklı olsun kısa ayrilik 

önce (1,209 puan) tarafından

Zaman daralınca daha bı farklı oluyormuş tüm duygular birbirine karışıyormuş :( sağlıklıca doğsun hayırlı evlat olsun inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (4,088 puan) tarafından

Allah sağlıkla, kolaylikla kucagina almayi nasip etsin, hamilelik, sevinc, korku, qnne yurwgi hepsi birlesince boyle hissetmen cok normal

0 oy
önce (4,498 puan) tarafından

Yani yanlış anlama beni ama planlı sezaryen doğum yani bu kadar düşünmeye kafaya takmaya gerek yok oldu bitti ikinci güne evdesin asıl zor olan ondan sonrası canım benim. Var mı yardımcı olacak birileri doğum sonrasi

önce (1,209 puan) tarafından

Belki de 25. Haftamdan beri gebelik zehirlenmesi,herhangi bir yerde bayılıp kalabilme ihtimallerim çok fazlaydı risk altındaydım hep onun vermiş olduğu stres büyüdü ondan mı bilmiyorum. Annem gelecek inşallah o kalacak canım sonrasinda

önce (4,498 puan) tarafından

Gebelikten gerçekten nefret ediyorum. iki doğum yaptım ikisinde de tek rahatladigim günler doğum yapacağım günler oldu. O zor surecten kurtulacaksin canım bence bu düşünce asıl rahatlatmasi lazim. Annen de yanında olacakmış ne güzel. Hayırlı ağrısız olsun inşallah 

0 oy
önce (6,398 puan) tarafından

Doğuma gittiğimde kızım 18 aylıktı tam amleytt odasına girecem aglamaua başladım kızıma iyi bakın size emanet diye doğum anında bile Allah'ım yardım et geride kızım var demiştim . Çıktım geldim kucağımda oğlum kızımı gördüm bidaha ağladım ay bnm hep ağlamaklı geçmişti 😀 

Sonra geçiyor cnm seninki biraz büyük bn ne yapsaydım 🌸💞 sağlıkla al kucağına inşallah mis kokulu bebeğin son günü yarın kucağına gelcek inşallah 

0 oy
önce (16,523 puan) tarafından

Arkada bekleyen bir çocuğun olduğu için kaygilisin tabiki. Bende çok gerildim ikinci doğumda. Geride kalan çocuktan dolayı bu duygular normal bence. 

0 oy
önce (2,005 puan) tarafından

normal değil mi, ağlamak istiyorsan ağla kasma kendini. 

ilk doğumda bilmiyordun ama şimdi doğum ne bebek ne, seni ne bekliyor biliyorsun. 

kasma kendini, yarın da güzel haberleri ver 🤗

0 oy
önce (486 puan) tarafından

Rabb'im sağ salim doğurmayi nasip etsin inşallah bnada dua et 7 aylık oldum üçüncü gebelik çok ama çok korkuyorum stresliyim   panik bir insanim zaten inşallah kolay geçer 

0 oy
önce (1,540 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah canım geçen bi yazı okudum ilk doğumda başına ne geleceğini bilmediği için korku olur ikinci de ise başına ne geleceğini bildiği için korku olur yazıyordu çok doğru bence 😂ilkte bende çok heyecanlı mutluydum ama ikinci de hamilelik boyunca nasıl doğuracağım diye ağladım doğum yaklaştıkta oğlum nasıl duracak bensiz durabilir mi diye düşünce düşünce üstüne bindi allahtan senin oğlun biraz büyük laf anlayacak bi yaşta benim oğlum 21 aylıktı daha doğum yaptığımda gece hiç uyuyamadım Napıyor beni istiyor mu acaba diyerek ama hiç bişey olmayacak inşallah yarın bu saatlerde iki bebek annesi olmuş olacaksın canım hiç tedirgin olma yat uyu çünkü ortalama 1 sene böyle kesintisiz uyku uyuyamayacaksın 🥹🥰

0 oy
önce (4,093 puan) tarafından

Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim Rabbım yar ve yardımcın olsun 🤲

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Öncelikle merhabalar, Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu. Benim 3 kızım var en küçük kızımı doğum yapalı 4 ay oldu. İlk kızımda dediğiniz gibi hicbirsey anlamamıştım fakat korona zamanı olduğu için kimse yoktu yanımda şuan 5 yaşında. İkinci kızımda ilk kızım henüz bir buçuk yaşındaydı ve tıpkı sizin düşünceleriniz gibi birçok düşünce kafamda dönüp duruyordu. Dogum anında yavrumda hastaneye geldi bizimle fakat ben caniminin acısına ayrı onu öyle bırakıp gitmeye ayrı ağlıyordum. Elhamdülillah sağ salim doğumu yapıp yavruma kavuştum. Üçüncü kızımda yani 4 buçuk ay önce iki kuzumu da arkamda bırakıp doğuma gittim. İki gün kaldım hastanede sürekli aklım onlardaydı. Ama olsun onlar Elhamdülillah iyiler ve beni bekliyorlar şuan önemli olan yavrumu sağlıkla kucağıma alıp yuvama yavrularıma kavuşmak diye düşündüm hep. Çok şükür ki sağlıkla aldım ve ablalarının yanına gittik. Velhasıl kelam ; sizi çok iyi anlıyorum ama şuan karninizdaki yavruyu düşünün stres yapmayın sağlıkla kucağınıza alıp yuvanıza yavrunuza kavusun inşallah. Allahim sağlık sıhhat versin size de yavrulariniza da 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 647 göst.
14 Şubat 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sedefan9409 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.