Dün post açmıştım okuyanlar bilir bugün nöbete gitti o yokken de böyle bir yastık hazırladım kızıma hala annesinin ismini koyacağına inanıyor ama ben yolumdan dönmem belki mesele çok uzayacak ama bir kere adım attım dönmem
Açık konuşmak gerekirse..dini boyutu isim hakkı erkektedir... Baba koyar...benim iki bebeğim ikisinide ben koydum vicdan merhamet dairesinde anlaşılırsa sorun olmuyor.... Eşim anne adını koymak istedi ben giddim babamin adını koydum kızım oluncada kimseden fikir dahi almadım bu olucak dedim oldu bitti..sonuçta davul gibi gerilip tasiyanda ana sonuçta....Ahsen ismi biraz arabesk sanki...Ayşe değilde Sare filanda olabilir....fikrimce 🍂
Canım yanlış anlama ama isim Ah/Sen oluyor heceleyince. İsim konusunda bence düşünün acelesi yok. Esinlede anlasabilecegini düşünüyorum. Sen annelik duygusuyla hareket edip koymak istiyorsun ismi ama oda babalık duygusuyla isim vermek istiyor. İsim konusunda bence bı daha düşünün eminim orta yolu bulursunuz.
Çok severim ahsen ismini asel koymasam ilk aklımda olandı hep ağır başlı bir kız ismi gibi gelıyor bana oturaklı sakin severim
1,489,759 soru
24,348,538 cevap
346,375 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın