Çok geçmiş olsun canım benim. Evet ben de yaşadım. Yer çekimi yokmuşçasına yere süzülüyorum gibi hissediyordum. Mental olarak zorlandığım bir dönemdi. Ara kanamalarım vardı. Demir seviyemi dibe vurdurmuştu. Normalde düşük tansiyonluyum, 9-6 gezerim hep. Bu zonklamalar, havada süzülmeler olunca daha da düşüyordu. Mental güçlükleri kabullendim, benim semada gezintiler azaldı :D Hala daha var, ama o dönemki kadar değil. Erken menopoz teşhisim var o yüzden boydan boya kontrollerimi aksatmıyorum, nörolojiye de gitmiştim MR istedi. Bugün yarın sonucu çıkar. Bakalım nörolojik bir tetikleyici var mı.
Sen de sakın ihmal etme. Destek alabileceğin birileri varsa muhakkak al. Beyin hem çok bildiğini okur hem de çok şapşaldır. Birileri çocukları yedirip doyursa o da anında kanar serotonin salgılar :D Yaşadığın tempo hiç kolay değil. Art arda doğum, biri prematüre bildiğim kadarıyla, beslenme sende hijyen sende, bebişler sende. Sen kendin zaten bebişsin ;) Her türlü nazara, kötü enerjiye açık durumdasın. Bebişliğini yap, annene nazlan :P Allah acılarını göstermesin, anne eliyle düzelirsin inşallah. Doktor sonuçlarını da bize haber et, seviliyorsun :)