+1 oy
91 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından

Kızlar sabah uyanınca eşimin bugün doğum günü aklıma geldi hamilelik temizlik derken unutmuşum malesef aramızda pek çok sorun var umarım atlatırız güzel bir adım atmak istiyorum 

Pasta alicam balon falan alsam saçma olur mu birlikte kutlicağımız ilk doğum günü hediye ne alsam yada pasta sürpriz falan yapacam hediyeye gerek yok mu ? 

Lütfen yardımcı olur musunuz nasıl bişey yapsam 

3 Cevaplar

0 oy
önce (21,975 puan) tarafından

Güzel bi masa hazırla sevdiği yemekleri yap çocukları bugünlük gönderebileceğin biri varsa gönder yoksa erken uyut sürpriz yap balon olur bence kırmızı kalpli balonlar var baya güzel mum yak umarım herşey düzelir ve istediğin gbi olur 🥰

önce (262 puan) tarafından

Teşekkür ederim canm çocuğum yok hamileyim ama çok mantıklı peki hediyede mi alsam acaba ne alabilir 

-Reklam-
0 oy
önce (6,177 puan) tarafından

Pasta al benim yaptığımı yap evde neye ihtiyacın varsa onu eşine hediye al 

Ben dikiş makinası aldım 🤣🤣 sonuçta onunda donlarini dikiyorum hediye hediyedir 

önce (262 puan) tarafından

Ay Allah seni çok mantıklı bende kendime çantamı alsam 😅😂😂

önce (6,177 puan) tarafından

Yok o yanlış olur evde elektronik birşeye ihtiyaçin yokmu öyle değerlendirme yap 

Örneğin babalar günü geliyor derin dondurucu Alicam sonuçta buzluğa koyduklarimi oda yiyor 

Hep ev eşyası hanımlara hediye olamaz o zevki erkekler de yaşamali 🤣

önce (1,007 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭

0 oy
önce (4,497 puan) tarafından

Bu doğum günü kutlamak erkeklere genelde gereksiz gelir ama bir güzellik yapınca da hoşlarına gider gerçekten değişikler 😀 sevdiği yemekler küçük bir pasta romantik bir akşam herşeyi çözer sanki 🥰

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 865 göst.
+1 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
17 cevap 947 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,396 soru