+2 oy
714 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (190 puan) tarafından

image

image

image

kizlar vicudumun bir çok yerine bu morluklar yayıldı bulamıyoruz nedenini bir çok bölüme gittim kılcal damar patlaması değil tahlillerin herşeyim detaylı bakıldı ama sonuçlar temiz eğitim araştırma yada gittim 

Artık aklıma hocalık bir sıkıntı olduğu geliyo lütfen yaşayan bilen varsa yardımcı olabilirmi bana 

4 Cevaplar

+2 oy
(8,931 puan) tarafından

Benimde bu şekilde biri çıkıyor biri gidiyor inşallah bı sonuç alırsınız tanıdık bildik bir hoca varsa gidin 

(190 puan) tarafından

Bildiğimiz biride yokki keşke olsa tanıdık arkadaşlara sordum ama bakalım 

İnşallah ya bu belirsizlik beni delirtiyo

-Reklam-
+1 oy
(2,866 puan) tarafından

Hemotoloji doktoruna gittin mi

(190 puan) tarafından

Canım benim ilkte bacaklarımda vardı geçer dedim aldırmadım sonra son 1 senedir komple vicuduma yayıldı İnan takip ediyorum ama bulamıyorum sorun ne 

(2,866 puan) tarafından

Ne dedi.alerji doktoru

(190 puan) tarafından

Parça alicaklarmis canım fakulte hastanesinde

(2,866 puan) tarafından

Iyi git canim en azindan netlesir önemli bisey degildir insallah

(190 puan) tarafından

Aynen inşallah canım sagolasin cok

0 oy
(5,662 puan) tarafından

Teyzemde de çıkıyordu böyle en son b12 verdiler vücudun hassas az bir carpsan da morariyor dediler ama onunki resmen yesil mor oluyordu. B12den sonra bayağı duzeldi sanki artık oluyor mu bilmiyorum 

(190 puan) tarafından

Yok ya öyle yaşamadım ben hiç canım bende durduk yere çıkıyor bu morarmalar hatta b 12 kullanıyorum şuan ama geçmedi hala

(5,662 puan) tarafından

Yani en son öyle dediler durduk yere çıkmaz az bir carpsan bile çok morariyor dediler biraz kullanin bakalim hemen etkisini etmeyebilir

(190 puan) tarafından

Aynen bakalım ne oluyor 

0 oy
(1,228 puan) tarafından

Hematoloji ye gittinmi canım, detaylı orası anlar bakar

(190 puan) tarafından

Gittim sonuçlarım temiz çıktı bugün de cildiye gittim parca alınsın dedi bakalım noluyo

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 475 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 453 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinirlibayan (530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 406 göst.

Kategoriler

1,515,007 soru

24,704,757 cevap

369,125 kullanıcı

...