Napıyorsunuz kizlar işlerimi bitirdim oğlumu dışarı çıkardım o sallanırken bende çay içiyorum
Afiyet olsun canım havalar güzel burda da benim kızda içerde durmuyor bahçede oturuyoruz.
Dışarısı çok sıcak ama çok duramadik
Oğlanı okula gönderdim tüm işlerim duruyor hangisinden başlasam diye düşünüyorum. Öyle boş boş burada dolaşıyorum post okuyorum. Kızım uyusa başlayacağım birşeylere 😀 ama benim uykum geldi onun uyumaya niyeti yok
Ahaha sende uyu boşver
SSonunda uyudu bende oğlumun odasına giristim. Hala bitmedi gerçi ama kızım uyandı 😀
Afiyet olsun canım benim bende yeni kahvemi yudumluyorum ezan okunuyo sonra namaz kılcam ❤️
Bende çok isterim valla 😘❤️
Nasip canım bu taraflara gelirsen banada beklerim ❤️
İnşallah canım ❤️ bu arada senin olduğun konum neresi özelden atar mısın olduğun yeri
Afiyet olsun canım 💕
Saol canım ❤️
Afiyetler olsun 🌸Manzara muhteşem ❤️Kurbağa oynuyoruzz 🥴🥴🥴bilmem kaçıncı defaa😁😁😁
Ahaha bu nasıl bir oyun
Denge oyunu canım🐸🐸zar atıyoruz sayıya göre kurbağa diziyoruz düşüren yanıyor 😁😁
Ya güzelmiş iyi eğlenceler
Benide alirmisin oraya lütfen 🥴🥴🥴🥴🥴🥴
Ben orman dağ bayır kadiniyim bunu çok iyi anladım ve kurtulmak için 40 takla attığım köyümden özür dilerim 🥺🥺🥺
Afiyet olsun canım
İşim yok minik öğlen uykusuna yattı büyüğü patates kızartması istedi yaptım verdim
Eşimden muhteşem bir fırça yedim dövse bu kadar zoruma gitmezdi sanırım keyfim kaçtı
Eşimi bekliyorum gelsinde pazara gidelim diye beton döküyorlar erken biter işim dedi
Yediğim fırçayı sindirmeye çalışma kahvesi 😭
Ay gel valla çok isterim hayırdır canım neyden yedin firca 🥺
Ya benim bi miktar param var acil durum için çünkü aniden ameliyat olursam eşim bir süre çalışamayacak arkadaşında paraya ihtiyacı var ve her seferinde benden istiyor Allah var gecikmeli de olsa veriyor bu sefer biraz yüklü Mevla istedi 35 bin 2 gündurde ağlıyor 😔 bende eşime verelim dedim geri ödeme yıl başında yani eşimde kızdı yeter diye banka olarak kullanılmaktan vaz geç dedi durum ortada ani bir tıkanıklık olsa ameliyat olacaksin bunu bile bile lades oynamak seninki dedi birazda küfürlü konuştu azıcık kırıldım
Afiyet olsun canim
Bebemi uyutuyorum kalkıp manti yapacam
Hamurunu yaptim Allah kolaylık versin 😜😜
Ohhh afiyet olsun 🌺
Maşallah ne güzel bir yer burası evinin bahçesi mi yoksa ne kadar şanlısınız
Evet kuzum bahçemiz 🥰
Camları silmek istiyorum ama hava bi merhaba diyo bi kızıyor yagsada oda bende rahatlasam 🤣 afiyet olsun çok güzel yaa
Gel beraber oturak burda akşama kadar laflayak ahaha işi gücü boşver
Gelim tabii ayıp ediyon sjsjsj
Gel gel yaa sen nerdeydin kız ?
Ben sakaryadayim bacii 😭
Hadi yaaa tüh uzakmis
Ay küçükken çok yerdim yaa 😅 açar tekrar ya üzülme
Aa yeniyor mu bu, biz dökülenleri kızımla kağıda bantladık😇
Daha çiçek açmamış halini çok yerdik ya o top başı varya
Afiyet olsun gülüm manzara müko gerçekten 😍🍀🩷
Bende iki bebeye bakıyorum ❤️ ☺️
Maşallah kuzucuklara
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ❤️ ☺️
Afiyet olsun 🌸
Oturuyoruz kızımla birlikte.💕
Tam piknik yapmalık 😍içim açıldı 🤍
Ahah evet arada semaver yakarız güzel oluyor yazın hep cardakta kahvaltı yaparız
İş yapıyorum:(
Kolay gelsinnn ,🌺
G
Günlük uğramazsak park bize küsermiş geldik yine 😂
1,498,640 soru
24,480,031 cevap
356,464 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın