+2 oy
87 göst.
önce Diğer kategorisinde (506 puan) tarafından

Takip ediyorumda gündüz sesi çıkmıyor emerken baya zorlanıyor boğuluyor gibi ama ben hep burnunu aspiratörle çekerim günde 2 3 kez burnun tıkali olması imkansız neden böyle hırıltı sesi baya geliyor emerken bilginiz yada tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim bu arada 5 aylık olucak kızım

4 Cevaplar

+1 oy
önce (4,212 puan) tarafından

Sütun çok mu tazyikli geliyor canim

önce (506 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum ama sütten olduğunu dusunmuyorum genziyle alakalı gibi emerken zorlanıyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Benimkide yapıyor sanki kalpli gibi bende çekiyorum doktorda baktinsorun yok dedi duruş pozisyon yanlış yapıyor olabiliriz

+1 oy
önce (29,814 puan) tarafından

Körpe  zmani olabiliyor pozisyonu çok düz tutma elinden geldikçe yan tut tazyikli geldiğini hissedince memeden ayır bir iki saniye bekle 

Körpe zamanı ne demek düz yatırıyorum ama kendisi beşikte bazen yastığında kayıyor yani yan yatirsam dahi pozisyonu sabit degil

önce (29,814 puan) tarafından

İki  aylık bir süreç bu 

Kundak yapın eğer uykuya geçmesi de kolay olur 

Zaten doğdu doğalı kundak yapiyorum 5 aylık olucak biraktirmayi düşünüyorum hazır olmadığı için bir ay daha beklicem

0 oy
önce (502 puan) tarafından

Allah korusun ama ciğerlerinde enfeksiyon olabilir mi bende kızım için gittim nefes almakta zorlanıyordu sürekli hırıltı çıkıyordu çok güzel ememiyordu ciğerlerinde enfeksiyon var dediler ilaç tedavisi gördük 

Nefes almakta zorlanıyor derken sadece emerken hırılti sesi geliyor genzinden geliyor burnu çok sık doluyor aspiratörle çekiyorum

önce (502 puan) tarafından

Anladım zaten ne demek istediğini deniz suyu spreyi yazdı hoca düzenli olarak kullandım iyileşti bence hastaneye götürüp kan ver

Kan versek kanda belli oluyomuki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (506 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 74 göst.
+1 oy
9 cevap 190 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,121 soru

23,866,415 cevap

320,659 kullanıcı

...