Sabahın bu saatinde yüzüme buzlu su terapisi yapma kararı alırken buraya da girip bakınmak istedim ama sanırım daha önce bu konuya değinilmemiş 🙃
Kızlar bundan 7 yıl evvel falan ben işten gelir gelmez yüzümü yıkar buz küpleriyle dolu leğene yüzümü koyar dayanabildiğim kadar çıkar sok tekrar ederdim sonra tonik nemlendirme ve 3 günde bir maske yapardım. Asla rutinim aşmadan 2. Haftanın sonunda beraber çalıştığım arkadaşım sen ne yapıyorsun böyle ne oldu sana tabiri caizse yüzün bebek gibi olmuş dedi ve cidden yüzüm yumuşacık canlı dolgun pürüzsüz bir cilt olmuştu ve ben yorulduğumu hissetmiş olmalıyım ki bu düzeni bozdum ve bıraktım alışan cildim tabiki eski halini aldı.
Evet o günden sonra hiç o şekilde düzenim olmadı bir krem 1 sene bana gidiyor neredeyse en en kötüsü de bu zaten istikrar olmaması amaaa o 2 haftalık sonucu kendim yaşadım ve gördüm ya nasıl etkisi var buna inancım tam 😄 bana kendime olan devamlılık inancım yok tabiki 🙃🙃 hazır yaz geldi her gün olmasa da başlamayı düşünüyorum buz terapisine çünki yüzüme artık birşeyler yapmam gerektiğine inanıyorum çocuklu olunca uyuyamadığımız geceler yaşadığımız yorgunluk çocuk stresi derken maalesef bizi diri tutmaktan alıkoyuyor..
Bunları buraya yazdım belki faydalanmak isteyen olur ve eğer buz uygulaması yapanlar varsa onlar da aşağıya nasıl yaptıklarını hangi sıklıkla ve ürünlerle yazıp nasıl fayda görmüşse yazarsa bizde belki o şekilde de ilerleriz. Sevgiler ❣️