+3 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından

Kızlar eşim ben babamlardayken biriyle konuşmuş. Ben anladım birkaç mesaj da gördüm ama inkar ediyor aralarında bişey olmadığını üniversiteden arkadaşı olduğunu söyledi. İnsan bayan arkadaşa öpücük emojisi atıp canım gülüm der mi? Bana mı anormal geliyor bu durum . Konuşmuyorum zaten onunla 

17 Cevaplar

+9 oy
(21,768 puan) tarafından

Sana mı anormal geliyor manipülasyonun bu derecesi. Atsana sen de üni arkadaşına öpücüklü emoji kocan normal görecek mi bakalım ( durumun vahametini anlaman için tersten örnek vereyim dedim) gerçekten üni arkadaşı mı o da şüpheli 

-Reklam-
+4 oy
(8,964 puan) tarafından

Hadi ordan deseydin gülüm diyecek öpücük atacak ve normal arkadaşlar tabi canım tabi 

+3 oy
(4,151 puan) tarafından

Sor ona sen okuldan erkek arkadasina canim hayatim deyip öpücük atsan yine arkadasindir normaldir dermiymis? Kesinlikle nornal değil. Evli bir erkek veya kadin karsi cinsle bu tarz samimi olamaz

+3 oy
(216 puan) tarafından

Arkadaşı mı hep aynı yalan maalesef 

+3 oy
(1,961 puan) tarafından

Kesinlikle normal değil. Bir kocanın canı, gülü sadece eşi olabilir. Burada bı flörtleşme var.

+2 oy
(15,081 puan) tarafından

Konuşma sırasında bile canım diyemez Başak bir kıza/kadına bırak mesajda yazmayı 

Apaçık belli gibi her şey 

+2 oy
(768 puan) tarafından

Baya baya aldatma bu.

+2 oy
(490 puan) tarafından

Ben mağaramda mutluyum benim eşimin işten okuldan ya da her hangi Bi yerden kız arkadaşı olamaz onunla konuşup mesajlaşamaz hiç bana göre şeyler değil aynı şey benim içinde geçerli 

+1 oy
(2,012 puan) tarafından

Zaten çok samimi bir arkadaşı olsaydı onu sende tanırdın ki arkadaşa bile denmez o şekilde yani ne diyeyim herşey açık gibi

+1 oy
(3,295 puan) tarafından

Bazı erkeklerin yüzlerinde eşek derisi çekili gerçekten. Bizim orda böyle bir tabir vardır. 

+1 oy
(3,182 puan) tarafından

Sen bu olayı neden bu kadar sakin anlattınnn sakince yazmışsın ben ona takıldım konuşmuyorum zaten şuan onunla diyorsun bu işin şuanı mı var ???? Bildiğiniz aldatmış sizi kusura bakmayın ama tekmeyi vurmanız gerekiyor bence 

0 oy
(1,415 puan) tarafından

Hangi kadına anlatsan bunu ona anarmol gelir. Ortada bir şeyler dönüyor gibime geldi. 

0 oy
(1,659 puan) tarafından

Kepazeeeee ederim evde büyük olay çıkar net . 

0 oy
(5,882 puan) tarafından

Aldatıyorum mu dicek ne dicek öpücük falan diyorsun ya o değilde sen bunu nasıl bu kadar sakin anlatıyorsun ben ona şaşırdım konuşmuyorum onunla demişsin afedersin ama trip atılacak mevzu değil bu ağzına s.clcak mevzuu

0 oy
(4,560 puan) tarafından

Boynuzları takmış canım hersey ortada

0 oy
(641 puan) tarafından

Ee sende okul arkadaşına at. Nasıl oluyormuş elin adamına de canım gülüm kalpli öpücük o ne tepki verecek srfsz.

0 oy
(11,067 puan) tarafından

Bildiğin seni aldatıyor işte daha ne olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Asabii (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 349 göst.
+3 oy
5 cevap 331 göst.
0 oy
22 cevap 1,059 göst.
29 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir...Damla (590 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,058 soru

23,878,416 cevap

321,218 kullanıcı

...