Kızlar eşim ben babamlardayken biriyle konuşmuş. Ben anladım birkaç mesaj da gördüm ama inkar ediyor aralarında bişey olmadığını üniversiteden arkadaşı olduğunu söyledi. İnsan bayan arkadaşa öpücük emojisi atıp canım gülüm der mi? Bana mı anormal geliyor bu durum . Konuşmuyorum zaten onunla
Sana mı anormal geliyor manipülasyonun bu derecesi. Atsana sen de üni arkadaşına öpücüklü emoji kocan normal görecek mi bakalım ( durumun vahametini anlaman için tersten örnek vereyim dedim) gerçekten üni arkadaşı mı o da şüpheli
Hadi ordan deseydin gülüm diyecek öpücük atacak ve normal arkadaşlar tabi canım tabi
Sor ona sen okuldan erkek arkadasina canim hayatim deyip öpücük atsan yine arkadasindir normaldir dermiymis? Kesinlikle nornal değil. Evli bir erkek veya kadin karsi cinsle bu tarz samimi olamaz
Arkadaşı mı hep aynı yalan maalesef
Kesinlikle normal değil. Bir kocanın canı, gülü sadece eşi olabilir. Burada bı flörtleşme var.
Konuşma sırasında bile canım diyemez Başak bir kıza/kadına bırak mesajda yazmayı
Apaçık belli gibi her şey
Baya baya aldatma bu.
Ben mağaramda mutluyum benim eşimin işten okuldan ya da her hangi Bi yerden kız arkadaşı olamaz onunla konuşup mesajlaşamaz hiç bana göre şeyler değil aynı şey benim içinde geçerli
Zaten çok samimi bir arkadaşı olsaydı onu sende tanırdın ki arkadaşa bile denmez o şekilde yani ne diyeyim herşey açık gibi
Bazı erkeklerin yüzlerinde eşek derisi çekili gerçekten. Bizim orda böyle bir tabir vardır.
Sen bu olayı neden bu kadar sakin anlattınnn sakince yazmışsın ben ona takıldım konuşmuyorum zaten şuan onunla diyorsun bu işin şuanı mı var ???? Bildiğiniz aldatmış sizi kusura bakmayın ama tekmeyi vurmanız gerekiyor bence
Hangi kadına anlatsan bunu ona anarmol gelir. Ortada bir şeyler dönüyor gibime geldi.
Kepazeeeee ederim evde büyük olay çıkar net .
Aldatıyorum mu dicek ne dicek öpücük falan diyorsun ya o değilde sen bunu nasıl bu kadar sakin anlatıyorsun ben ona şaşırdım konuşmuyorum onunla demişsin afedersin ama trip atılacak mevzu değil bu ağzına s.clcak mevzuu
Boynuzları takmış canım hersey ortada
Ee sende okul arkadaşına at. Nasıl oluyormuş elin adamına de canım gülüm kalpli öpücük o ne tepki verecek srfsz.
Bildiğin seni aldatıyor işte daha ne olsun
1,455,058 soru
23,878,416 cevap
321,218 kullanıcı