+1 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından

Bebeğim iki aylık aptamil mama kullanıyorum başından beri fakat bugün kabız oldu nedeni nedir neden durduk yerine aynı ölçü aynı cc de beslenrn bebek aynı masadan kabız yapar nasıl geçer yardımcı olum lüften sürekli ağlıyo

4 Cevaplar

+1 oy
(1,984 puan) tarafından

Kabız ve gaz sıkıntısı için Aptamil conformil maması var. İstersen doktora danışarak o mamayı kullan belki bebeğin rahatlar.

(84 puan) tarafından

Tamam çok teşekkür ederim ama 2 aydır böyle bir durum olmamıştı neden durduk yani bebeğim kabız olduğu için düşünüyorum

(1,984 puan) tarafından

Bazı mamalar bebekleri kabız eder. İstersen mamayı değiştir diğerlerini dene bakalım yine kabız olacak mı?

(84 puan) tarafından

Teşekkürler

-Reklam-
0 oy
(2,107 puan) tarafından

Benim bebeğimde 3 aylık doktora danıştım bu konuda mamasina bir kaşık zeytinyağı koyabilirsin dedi bı fitil veya lavman verin dedim bunu dene ona rağmen yapmıyorsa veririz dedi

(84 puan) tarafından

Denediniz mi işe yaradı mı

(2,107 puan) tarafından

Evet canım bagirsaklari yumuşatiyor ve caliştiriyor karın sertliği falan gidiyor yapınca her mamasina bir çay kaşığı benimki yapamaya yapamaya ağlaya ağlaya bir hâl oluyordu bu yüzden göbek fıtığı oldu ikinmaktan soyluyordum hani böyle böyle fitil verin başka bişey verin zeytin yağı dedi

0 oy
(70 puan) tarafından

Benim kızım da sürekli kabız olurdu sadece anne sütü almasına rağmen. Doktorum hakiki Zeytin yağını  sabah akşam 1 çay kaşığı ver dedi. Gerçekten o gün yada ertesi gün yapıyor kakasını.

0 oy
(1,429 puan) tarafından

Biraz zeytinyağı içir ama orjinalse. Akşama kalmadan yapar. Ben kızımda hep kullandım. Meme ucuna dahi sürmüştüm ilk 3 ay sonra ra biraz biraz verdim kabız olunca. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (4,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.

Kategoriler

1,456,079 soru

23,892,808 cevap

321,902 kullanıcı

...