Kayinvaldemden dertliyim ya kızlar biz aile apartmanın da oturuyoruz kadın nezaman 3 yaşındaki kızım ağlasa kapıda bitiyor niye ağlıyor diye hiçbir sebebi yokken yarım saat ağlar benim cadı oyuzden bende hiç ellemiyorum görmezlikten geliyorum o an onunla hiç ilgilenmiyorum açıkçası ama kayinvaldm sagolsun gelir aaaa... çocuğa yazikk degilmi bukadar aglatilirmi falanlar filanlar busefer cocukta yüz buluyor al kucağına da sarıl diyor bana kaynana bende dedim bak böyle bana büyük bi kötülük yapıyorsun yapma dedm sen çocuklarını büyümüşsün bu benim çocuğum bende kendi kurallarıma göre buyuturum dedim sakin bidaha bu son olsun ağladığında bidaha gelirsen fena kırarım kalbini dedim aman ttmm gelmem dedi gitti o günden beride yukarı asla çıkmıyorum inadımda inattır
Bazen açık açık yüzlerine vurmak lazim yoksa anlamıyorlar. Bir daha gelirse her ağladığında gelme cocuk bu ağlar işte de
Kiz kaç kez ima ettim anlamadı kadın artık busfer açık açık söyledim yani anlarsa o da
Dayanamiyorlar işte sanki sen cocgufun boğazını sıkıyorsun insan sürekli her ağladığında inse sinir olur bakalim bizim daha küçük işler nasıl.olcak
Gecrktn o an zaten bunalıma giriyorum ağladığında bide o tuzu karabiberi oluyor yaa yeminle
Bende aile apartmanindayim suanlik sıkıntı yok ama evet yüksek ses duymasına kapıya gelirler bebekte bekliyorum
Nie işte demi sanki biz eziyet yapıyoruz çocuklara ki kızım o geldiğinde de onu istemiyor zaten eee niye geliyorsn demi
Benimki daha iki aylık falandı kaynanam söylüyordu niye ağlıyor diye bende diyordum işte altını değiştirdim ondan üstünü giydirdim ondan diye bir gün bebek ağlıyor çok sinirliyim gazı var görümcemi yollamış "annem o bebek niye o kadar ağlıyor" diyor. Sinirlendim çığırdım bebek olduğu için ağlıyor niye ağlayacak bütün bebekler ağlar dedim tamam dedi bir daha da bu kadar sık gelmediler. Şuan bir buçuk yaşında çok ağlayınca kapıya gelirler dışarda biraz gezdirelim derler tamam derim hemen 😁
En sonunda tirlattiriyorlar adamı ondan sonra rahat ediyorlar😄
Yapılacak şeyi yapmışsın zaten 😂
Yaptım da gerek varmiydi kendine bagittirmaya
Bazen anlamıyorlar. İyilik yaptıklarını düşünüyorlar ve kendilerince doğru olanı yapıyorlar.
Of Allahim nediyim sabırlar versin bize inşallah
Canım ağladığı zaman başka şeylerle oyslasan dikkatini dağıtacak şeyler bulsan. Böyle çocuk sürekli ağlamaya alışır
Susmuyor hicbirturlu susmuyor neler denedim asla susmaz aglamasi gerekiyor illaki oyuzden bende görmezden geliyorum artik
Öyleyse ilgilenme kendi kendine durmasını beklemen daha mantıklı.
1,489,146 soru
24,340,372 cevap
346,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın