+4 oy
160 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (19 puan) tarafından

image

Merhaba güzel anneler benim iki kızım var çok şükür Rabbim tekrardan nasip eti hamile kaldım ikizlerimde ikisinin kalbi durdu kürtaj oldum. Kürtajdan 6 ay sonra tekrardan hamileyim şuan 13+5 günlük sizden dua bekliyorum kimin duası kabul olacağını bilemeyiz lütfen beni yadırgamayın bana kötü laflar etmeyin bu bebeğimde kız olduğunu söyledi doktor ama ikilemde kaldı dua edin bidahaki kontrolumde bebeğimin cinsiyeti erkek olsun hiç bir zaman evlat ayrımcılığı yapmadık çok şükür ama gönül ister ki her iki meyveden de nasiplenmek iki kızım var bu da erkek olsa yeter demiştim Rabbim hepimin gönlüne göre versin inşallah Rabbim hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın. Dualarda bulunmak dileğiyle okuyup cevap veren herkesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah benimde sizlerinde insalalh ❤️

8 Cevaplar

+3 oy
(634 puan) tarafından

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin ❤

(19 puan) tarafından

Hepimizin inşalalh çok sağol cevap verdiğin için ❤️

-Reklam-
+2 oy
(21,731 puan) tarafından

Prensip olarak kimseye cinsiyet duası etmiyorum Rabb'im hayırlısını bilir ve verir diye düşünüyorum Sağ Salim kucağınıza alın inşallah 

(19 puan) tarafından

Teşekkür ederim amin inşallah ❤️

+2 oy
(251 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim

(19 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım amin inşallah ❤️ 

+2 oy
(6,716 puan) tarafından

Benimde bir kızım var bende isterim bir erkek evladım olsun Rabbim gönlümüzde ne varsa onu nasıp etsin sağlıklı bir şekilde 

(19 puan) tarafından

Amin amin inşallah canım benim Rabbim seninde benimde gönlüme göre versin inşallah ❤️

(6,716 puan) tarafından

Amin inşallah cnm 

+2 oy
(236 puan) tarafından

Rabbim once saglikli hayirli imanli bir ewlat versin size insallah canim rabbim gonlune gore versin insallah bende iki kizim vardi cok sukur 🤲 3uncuye hamile kaldigimda insallah bir oglum olur demistim bunda kotu bisey yokki biz rabbimizden isticez rabbimde hayirlisi ne ise onu bize nasip edecek ki bir anne ne kizini ne oglunun hicbiseye digismez ewlat ewlattir kizi erkegimi olur nericesinde insaniz herkes ister bir kizi birde oglu olsun diye

(19 puan) tarafından

Çok sağol canım benim teşekkür ederim yazdığın için benim tek istediğim iki meyveden de tatmak tabiki doktorum tekrardan kız dese asla isyan etmem kızlarım gözümün nurudur hepimizin gönlüne göre versin inşallah Rabb'im 

(236 puan) tarafından

Rica ederim canim senin bunu Allahtan istemen senin en dogal hakkin rabbim ginlune gore versin insallah🤲

(19 puan) tarafından

Amin inşallah canım ❤️ 

+1 oy
(817 puan) tarafından

Benim 3 oğlum vardı buyudulerde artık getirmeyi hiç düşünmüyordum babamı kaybettikten sonra gebe olduğumu öğrendim 11 yıldan sonra şuan 4.oglum 8 aylık olacak evlat evlattir bende çok istedim kız olsun hep dua ettim ama şimdi 10 kıza değişmem🫠rabbim hayırlısını versin öyle dua et.Gerisini Allah bilir 

(19 puan) tarafından

Basın sağolsun canım. Evet dediğin gibi evlatin farki olmaz Rabbim hepimizin çocuklarıni korusun gönül isterdi ki değişiklik olsun tabiki herşeyin hayırlısıni istiyorum 

(817 puan) tarafından

Saol canim evet bende isterdim kızım olsun ama hayırlısı olsun bazıları var anlatıyor evladım böyle şöyle diye insan korkuyor o yüzden hayırlısını rabbim versin sizede inşallah 

önce (19 puan) tarafından

Amin amin inşallah devir kötü olmuş valla kızın da erkeğinden her ikisininde Rabbim korusun evlatlarımizi 

+1 oy
(1,722 puan) tarafından

Yargılayan kendine baksn. Gayet makul bir istek. İnsan ikisini de tatmak istiyor. Erkek olsaydı da kız isterdin. Kız olsa da sevmeyecek misn tabi ki seveceksin ama insan ikiside olsn istiyor. RABBIM hayırlısı ile gönlündekini nasip eder inşallah canm.   Benm kızım var isterdim bi tane de oğlum olsn . Ama doktorum ikinci riskli dedi. O yüzden tek çocukla kalmayı düşünüyorum . Cennette beni bekleyen bi oğlum var. 💙

(19 puan) tarafından

Ne güzel yazmışsiniz ağzıniza sağlık keşke sizin de riskli olmasaydı ama bir tek Allah bilir belki hakkında böylesi hayırlıdir Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çok teşekkür ederim canım ❤️ 

(1,722 puan) tarafından

Belki de canım. Sağlığım yerinde olsnda tek çocukla kalmaya razıyım başka dileğim yok bu dünyada.  Kızım mutlu Sağlıklı bir ömür 🤲

(19 puan) tarafından

Rabbim kızını sana bağışlasın insallh kızınla eşinle sevdiklerinle çok mutlu olursunuz inslaalh 

+1 oy
(4,308 puan) tarafından

Hayırlısı ile Rabbım gönlüne göre versin  canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

(19 puan) tarafından

Amin inşallah canım benim çok sağol cevap verdiğin için Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 300 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 216 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 212 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,069 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Merveylmaz (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,811 soru

23,874,821 cevap