+9 oy
826 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba bılen bılır ogluma iftira attılar soru sormadan bacagını ogretmen tekmeledi demıstım merak edenler vardı dun oglen teyzem İle bırlıkte okula giderken bakkalın onunde yanında Bı ogretmenle yakaladık agzıma gelen lafı soledım sen nasıl benım yavruma vurursun dedım bağırıp cagrdım yanındakı ogretmen taraf cıkmaya kalktı sen avukatımısın dedım uzerıne yurudum araya gırdıler ayırdılar oglumu darp eden ise pişkindi ne kadar laf solesemde savunyodu kendisini neyse cok uzatmıyım akşamına cımere sıkayet ettım bugun mıllı egıtıme gidecekken telefon geldı mudur ve yanında 4 ögretmen darp eden yoktu avukatımısın deyıp saldırdıgım ogretmen de vardı darpneden öğretmenin pişman oldugunu kamera kayıtlarında kufur cıkmadıgını ve özür dileyecegını benimde sıkayetımden vazgececegjmı istediler mesleğinden yarın uzaklastırılıcakmıs cunku polıs gıtmıs kabul etmedım karsısında duvar var gibi botla hızlıca sertçe tekme atmaya hakkı yok bacagı mosmor kırılabılırdı kalbinde rahatsızlık var bayılabılırdı Allah korusun o korkuyla bırsey olabılırdı bunun peşini bırakmıycam sonuna kadar sıkayetcıyım o ıftıra atanları mudur konuşturmuş oyle bırsey demedı dıye ıtıraf etmısler sonuna kadar sıkayetcıyız.......

23 Cevaplar

+2 oy
(8,202 puan) tarafından

Arkasında dur tabii iyi yapmışsın sakın vazgeçme keşke uzaklaştirmak yerine atsalar. Yarın başka çocuğa yapmayacağı ne malum. Gücü çocuklara mi yetiyor 

tarafından

Sonuna kadar şıkayetcıyım ondan

-Reklam-
+1 oy
(23,621 puan) tarafından

Doğrusu bu herkes yaptığının sonucuna katlanmalı bence 

tarafından

Ewet cnm

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

Ben olsam şikayetten vazgeçmem bu çocuğun suçu olsa bile asla vurmamaları lazım yolundan dönme bacım 

tarafından

Aslaaa cnm sıkaytcıyız 

+1 oy
(9,083 puan) tarafından

cekme sikayetini bencede . sikayetini cekersen is bi oztle kapanirsa hel daha cok cesaret bulur hemde vocuga takar . uzaklastirilsin en azindan bir ay 2 hafta bir gun bile uzaklastirilsa siciline islesin o ceza igretmenin

tarafından
+1

Asla gerı cekmem cezasını cksın

+1 oy
tarafından

Yani kamerada öğretmenin vurduğu görülüyor mu. Öyleyse bu olay kesinse şikayetini çekme ama sakin kalmaya çalış uzak dur. Yaptığının sonucunu almazsa tekrar yapmak için cesaret bulur

tarafından

Kamera kaydı var cnm

+1 oy
(4,037 puan) tarafından

Helal kız sana 

tarafından
düzenlendi

Sagol cnm ❤️❤️❤️

+1 oy
(23,002 puan) tarafından

Kesinlikle şikayetini geri alma 

tarafından

Aslaa canım

+1 oy
(1,259 puan) tarafından

Sakın peşini bırakma binlerce öğretmen var açıkta böyle merhametsiz biri öğretmenlık yapmasın 

tarafından

Allahından bulsun inşallah o canım

+1 oy
(6,658 puan) tarafından

Öğretmende anlayıp dinlemeden gerçek ne öğrenmeden nasıl bu şekilde davranır haklısın sonuna kadar

tarafından

Cok beddua ediyorum o ögretmen müsvettesine 

+1 oy
(1,520 puan) tarafından

Bırak vurmayı kolunu bile tutup çekemez şiddetli bi şekilde, kesinlikle iyi yapıyosun görevden atsınlar uzaklaştırmayla kalmasın bu işin sonu 

+1 oy
(1,489 puan) tarafından

Nasl ya nasil vurabilir aklim almiyor bz baskasinin cocuguna dokunup sevemiyoruz  bile belki annesi yanlış anlar yada çocuk korkar bsy olur nblm bir egitimci nasil olurda vurur eskisi gbi deil eskiden ebeveynler düşkün degidi çocuklara okula bile goturnezdi annem bzi smdi millet zar zor çocuk sahibi oluyor kndini bilmez sizdeegitimci alınır inşallah mesleğinden 

+1 oy
(5,354 puan) tarafından

Zaten siz vazgeçseniz de kamu davası devam eder

+1 oy
(179 puan) tarafından

İyi yapmışsın böyle bir hakkı yok biz evde kızmaya bile kiyamadığımız gözümüzden bile sakındığımız yavrularımıza nasıl el kaldırır

+1 oy
tarafından

En iyisini yapmışsın canım sakın vazgeçme az bile yapmışlar keşke atsalar onu meslekten 😡

+1 oy
(882 puan) tarafından

Dik duruşuna hayran kaldım canım. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Bence de vazgeçme. Bir daha bi öğrenciye vurmayı aklına bile getiremeyecek duruma gelir inşallah. 

tarafından
+1

Sagol canım ❤️❤️❤️ Aminnnn

+1 oy
(1,838 puan) tarafından

Habere çıkmıştı canım o çocuk mu senin çocuğun 

tarafından
+1

Teyzem sagolsun ugrastı cıkmıstır gulum sosyal medyada yaydık

(1,838 puan) tarafından
+1

Kız mı oğlan mı canım senin. Habere çıkan kız 

+1 oy
(3,341 puan) tarafından

Iyi yapmissin gerekirse milli egitimede yaz resimlerle birlikte asla vazgecme

tarafından

Sıkayette bulundum canım heryere

+1 oy
(265 puan) tarafından

Sen yine iyi dayanmışsın valla ben olsam o öğretmenin baçağını kırardım vicdansızz nasıl vurur çoçuğa ya böyle insanların değil çoçuk eğitmesi hatta çoçuklara yaklaşması bile doğru değil vicdansız sakın çoçuğunu savunmayı bırakma arkasında dur bir yapan bidaha yapar bacım 

tarafından

Ceza evıne atarlar gülüm benı ..öylelerıni adam yerıne koyarlar benı suclu bulurlar ufak bebeklerim var rezıl olurlar bensiz 4 tane cocugum var gülüm ben istemezmıyım o srfsıze zarar vermeyi...öldürmeyi bıle düşünmedim degil ama elım kolum baglı ancak kanuni yoldan halledeceğim Allah vursun o cani ögretmen müsvettesine

+1 oy
(718 puan) tarafından

Seni ne kadar alkışlasak tebrik etsek az helal olsun sana böyle devam et kendi hakkını yavrunun hakkını savun 

tarafından

Sagol gülüm tesekkur ederım destekleriniz için❤️❤️❤️

+1 oy
(1,783 puan) tarafından

Sonuna kadr cocugunun arkasından dur canım insan cocgunu bilir ama bu ara öğretmen şiddeti arttı ne oldum saniyolar anlamıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 225 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 109 göst.
+3 oy
8 cevap 249 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mervem (63 puan) tarafından soruldu
+3 oy
31 cevap 1,220 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,511 puan) tarafından soruldu