Merhaba bılen bılır ogluma iftira attılar soru sormadan bacagını ogretmen tekmeledi demıstım merak edenler vardı dun oglen teyzem İle bırlıkte okula giderken bakkalın onunde yanında Bı ogretmenle yakaladık agzıma gelen lafı soledım sen nasıl benım yavruma vurursun dedım bağırıp cagrdım yanındakı ogretmen taraf cıkmaya kalktı sen avukatımısın dedım uzerıne yurudum araya gırdıler ayırdılar oglumu darp eden ise pişkindi ne kadar laf solesemde savunyodu kendisini neyse cok uzatmıyım akşamına cımere sıkayet ettım bugun mıllı egıtıme gidecekken telefon geldı mudur ve yanında 4 ögretmen darp eden yoktu avukatımısın deyıp saldırdıgım ogretmen de vardı darpneden öğretmenin pişman oldugunu kamera kayıtlarında kufur cıkmadıgını ve özür dileyecegını benimde sıkayetımden vazgececegjmı istediler mesleğinden yarın uzaklastırılıcakmıs cunku polıs gıtmıs kabul etmedım karsısında duvar var gibi botla hızlıca sertçe tekme atmaya hakkı yok bacagı mosmor kırılabılırdı kalbinde rahatsızlık var bayılabılırdı Allah korusun o korkuyla bırsey olabılırdı bunun peşini bırakmıycam sonuna kadar sıkayetcıyım o ıftıra atanları mudur konuşturmuş oyle bırsey demedı dıye ıtıraf etmısler sonuna kadar sıkayetcıyız.......