+1 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,111 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Bu doktorlar benim kafamı karıştırdı. 1 ay önce kanamam oldu 1 hafta sürdü. Devletteki doktorlar içerde kanama falan göremedi herşey yolunda sıkıntı yok dedi. 1 hafta sonra özele doktora gittim 2 yerde kanama var dedi. Plasentada ve başka biryer daha söyledi. 2 hafta sonra yine aynı özele gittim. Yine plesenta ve 3 yerde belki daha fazla yerde kanama var dedi. İlacı birakirsan kanaman tekrar başlar ve erken doğum riskin oluşur dedi. Bugün başka özele gittim o doktor da hiçbir yerde kanama yok herşey normal dedi. Ben anlamadım şimdi kanama var mı, yok mu? Vardı da iyileşti mi? Yani öyle iyileşme ihtimali falan var mı bu durumun? DUPHASTON kullaniyorum bu arada. Aranızda öyle kanama alanı olup da 1 haftada kaybolan var mı?

1 cevap

0 oy
önce (1,646 puan) tarafından

Kanama alanı azalarak risk ortadan tamamen kalkabilir evet ama bir haftada hicbisey yok diyip ötekinin kaç yerde kanama var demesi tuhaf biraz. Sen tedbirli olmayı tercih et yinede

önce (1,111 puan) tarafından

Yani iyilesse bile 1 haftada 3-4 yerde olan kanama birden iyileşmez heralde çok garip. Ben yine ilaclarima devam ediyorum mecbur

Evet yani şey diyebilir kanama alanı azalmış şuan daha iyi dese tamamda sen tedbirli ol için rahat olsun ben dogurana kadar ilaç kullandım 

önce (1,111 puan) tarafından

Progestan mi kullandin? Bana DUPHASTON verdiler 

Evet progestan kullandım. Bikac defa proluton iğne de vermisti

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gamze güler (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kubra2425 (235 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,984 soru

23,864,567 cevap

320,568 kullanıcı

...