Kızlar bu elbiseye hangi renk ve nasıl şal uygun olur topuklu ayakkabı gümüş renk olacak
Bu nasıl kızlar
inşaaAllah istediğin gibi bulursun canım 🥰
En iyi elbisenin renginde olur canım
Aynen öyle
@Huzurum91 Teşekkür ederim canım😘😘
@Mavisim45_45 bende aynı renkte düşünüyorum da internet üzerinden almam elbise gelince burdan alacağım
Ayakkabının tonlarında olur aynı renginden de olabilir
Gümüş renk mi olur yani
Ben bu tonlarda elbise giymiştim abiye değilde gümüş rengi esarp örtmüştüm gayette güzel olmuştu şal hiç takmadim ben sen şal takarsan gümüş rengi güzel olur
Senin elbisen saten canım sanırım bunlar için janjan şal takıyorlar 😊 böyle parlak
Başa tutturdum ona baksan canım nasıl olur mu
Attım canım sana örnek
Ben olsam kumaşçıdan aynı renk şifon alırdım takardım
Şifon takamam ki canım onu da düşündüm de
Aslında çok basit takması ve çok hoş durur 🥰 Tabi sen bilirsin
Ben takamam kafamdan kayar bone bile zor durur 🤦🏻♀️😂
Elbisenin aynı renginden olsun
Trendyol dan bulamadım tam
Lame rengi şal olabilir ayakkabinla da uyumlu olur eğer ayakkabı bu olcaksa
Ayakkabı güzel ama önündeki kurdelesi fazla geldi bana
Trendyolda Nişantaşı shoes var canım orda harika ayakkabılar oluyor istersen oraya da bak
Onu aslında abiye nin taşları olduğu için beğendim
Bence ayakkabıyı elegant tutup çantayı taşlı alırsın daha mı şık durur sanki
Çanta almayacağım canım
Buna bı tek Janjan şal gider
Hangi renk
Elbisenin tonunda diğer türlü ne taksanda sırıtır
Elbise gelince burdan alıyım diyorum çok kararsız kaldım renk belki koyu da gelebilir
Doğru, elbiseyi al şalida kendin al çünkü tonlar çok fark gelebilir , ama mutlaka elbisyel aynı renk olsun ☺️ az çok anlarım kombinlerden ,bende teseturluyum uzun yıllardır
Bende 5 senedir kapalıyım da internet üzerinden şal hiç almadım o yüzden çok kararsız kalmıştım
Abiye ve ayakkabı uygun bir birine çok araştırdım bunları almaya karar verdim
Ayakkabının rengi güzelmiş şalı da bu renk tercih edebilirsin bide aynı renk çanta çok şık olur
Elbise renginde karar vermiştim de bilmiyorum elbise gelince burdan alacağım şalı ben bir'de sarışınım çok açık yüzüm olmaz mı
Olur tabi neden olmasın zaten hafif mavi tonlarında makyaj yaparsın bide çok güzel olur sarışın açık tenli kişilere her renk gider
Makyaj çok yapmam öyle sadece fondöten, rimel, göz kalemi, ruj çok ağır makyaj yapamam he mi makyaj malzemelerim burda yok ben konteyner da kalıyorum eşyalarımız annemgilde
Kesinlikle kendi renginde şifon şal tercih etmelisin çok güzelmiş güle güle giy😍
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun 😘 tam karar veremedim ama büyük ihtimalle elbise gelince burdan alacağım bakıp
Gümüş renk uyar
Sarışınım beyaz tenliyim yani olur mu ki
Aynı renk alırdım yerinde olsaydım
Bende aynı renk almayı düşünüyorum ama internetten almayacağım galiba elbise gelince burdan alırım
Gümüş şal ve ayakabı elbisenin ılüstundeki taşlarla uyumlu olur
Sarışınım beyaz tenliyim olur mu ki
Kapalisin sonuçta. Sacın gözükmicek bende beyaz tenliyim çok güzel gidiyor gumuş renk
Yada aynı rengide takabilirsin
Ben kendi nişanımda da İndigo rengi elbise giymiştim o renkte şal kullanmıştım ama şal değildi tam hatırlamıyorum zor bulmuştum onu da
1,454,125 soru
23,866,508 cevap
320,664 kullanıcı