Akdeniz ve egedeki deprem nedeniyle bayramda antalyaya gider miydiniz kızlar
Planım varsa giderim yaşadığım yerde olmayacağının garantisi yok sonuçta Allah korusun ölüm varsa kaderimizde her türlü bizi bulur
Evet 3 günlük otel rezervimiz var da. Bi tereddüt ettik
yani insan tereddut eder tabiki ama sonucta depreme gore yasamiyoruz oldugumuz yerde olmayacagi ne malum. 23 nisanda tirstik viktik disariye e aksma uzeri pasa pasa girdik eve mecbur hayat devam ediyor misali. bikere oldu diye devami gelecek diye beklersek yaz boyu birkac ay unutana kadar gdilmez . bayramda gtmedim iki ay sonra gdersin seneye gdersin sonucta. illaki gidilir antalya olmaz mugla olur izmir cesme illaki egeye akdenize
Evet haklısın ☺️
Biz otele rezervasyon yaptık bayramda antalyada olacaz. Depremin nerde ne zamn olacağını Allah bilir
Evet haklısın. Bizde konyaaltında olucaz nasipse bakalım
Antalyadayim sabahkini hissetmedim deniz aciklarinda oluyor genelde çok şiddetli hissedilmiyor
Anladım neredeyse vazgeçecektim 🙃🙃 konyaaltı güzel mi sizce tatil için ilk defa gelicez
Ben Konyaaltı plajını genel olarak lara plajı'ndan daha çok severim yani orası kum ama konyaaltı'da 6 böyle akvaryum gibi çok temiz ve her şeyi görüyorsun ben çok seviyorum Konyaaltı bölgesini keyifli tatiller canım pişman olmazsın :) zaten tatil için gelmişsin konyaaltı'na kadar gelmisken eğer aracınız varsa hatta otobüslerde başlamıştır birkaç kilometre ileride çalticak plajları var Topçam oralar direkt böyle plajdan ormana çok güzel manzarası olan yerler tavsiye ederim git gör
Teşekkür ederim canım aracımız var gideriz söylediğin yerlere ☺️
Bayramda Topçam catlicak çok yoğun olur çoğu kişi piknik için gelir ama Çok güzel piknik alanlari özellikle.
İyi oldu öğrendiğim ☺️
Konyaaltı'nda gezilecek yer çok canım plaj var arkadaşın dediği gibi bayramda biraz yoğun olur ama sabah erken saatte giderseniz sorun olmaz Kanyon falan var aynı bölgede yakın yani gezilecek çok yer var Bizim memlekette otele takılmazsınız :)
@Bayankeyif kanyon nerede acaba görmek isterim. Catlicak Topçam gittim bide sarisuyu biliyorum. Antalyayi yeni yeni öğreniyorum da.
Evet kanyon nerde. Uzak mi
Onu Allah bilir
Ölüm saatin geldiyse her yerde bulur seni
Doğru fikir almak istedim biraz kaygılandım da
Bayrama gidilir bence
Nasipse gideriz bakalım 😊
deprem her yerde. İstanbulda bi deprem olacak, herkes biliyor artık ha şimdi ha 10 sene içinde. oradakiler bırakıp gidebiliyor mu şehri.
Evet haklısın
1,489,039 soru
24,338,833 cevap
345,967 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın