+1 oy
147 göst.
önce Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Okul hayatımda hep akran zorbaligina uğradım. Lisemi bitirene kadar.. hep dislandim hiç cevap veremedim kimse benimle arkadaşlık kurmuyordu. Çocukluk döneminde de evleninceye kadar hep ailemden şiddet gördüm. İçime kapanik biriyim. Dün çarşıya çıktım yolda bir arkadaşımı gördüm o kadar heyecanlandım ki birşey diyemedim. Konuşamadım konuşunca saçmaladım. Ne diyeceğimi bilemeden konuştum. Arkadaşım da sürekli konuştuğum bir arkadasimdi. İnsanları görünce çok heyecanlanıyorum ne yapmam lazım böyle olmak istemiyorum öneriniz varmı 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,629 puan) tarafından

Yüksek sesle bol bol kitap okuyun. Hatta aynanın karşısına geçip bunu yapın. Evde en kolayı bu. 

Yapabiliyorsanız tiyatroya yazılın. Toplum önündeki duruşunuz bayağı ilerler. 

önce (172 puan) tarafından

Olur canım yapacam sağol 

-Reklam-
0 oy
önce (569 puan) tarafından

Psikologların saöylediği kendinizi ve diğer insanları gereğinden fazla önemsemeyin

Keşke kimseyi onemsemesemm

0 oy
önce (5,330 puan) tarafından

Sosyal anksiyeteniz var bu da ne yazik ki temelde ailenizin tavirlari yuzunden. Acikcasi eger kendiniz asamiyosaniz terapi almanizi oneririm. Onun harici grup etkinliklerine katilarak veya hobilerinizi yapabileceginiz kurslara katilarak orda asabilirsiniz.

İki çocuğum var şu an öyle birşey mümkün değil büyüdükten sonra belki olabilir teşekkürler yorumunuz icin

0 oy
önce (514 puan) tarafından

Psikologa gidebiliyorsan git canım baya yardımı oluyor. 

Dimi canım hiç gitmedim ki 

önce (514 puan) tarafından

Yapay zekayla konuşsana yaz derdini valla psikolog kadar etkili çok yardımcı oluyor.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 62 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (182 puan) tarafından soruldu
+4 oy
10 cevap 294 göst.
+2 oy
8 cevap 261 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (74 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 342 göst.
9 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrv37 (3,776 puan) tarafından soruldu