+3 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından

Bayram temizliği yapan varmı yada yapmayan 

14 Cevaplar

+1 oy
(7,816 puan) tarafından

ben herzAmanki rutuin seylerimi yaparim. cunku bayramda bana gelen gden olmaz ben bayram sabahi namazda bi cikarim aksam eve yatmaya gelirim . annemde dururs yada gezeriz gunduzleri. o yuzden ekstra bayram icin tatli matli da yapmam seker cikilata da almam temizlikte yapmam normal standart isismi yaparim . bugun camlari sildim perdeleri yikadim astim mesela perdeleri ucuyor artik cam aciyoruz sicaklar basladi diye bayram icin degil

-Reklam-
+1 oy
(58 puan) tarafından

Daha yapmadım önce bayram alışverişi yaparız her şeyim düzenlidir zaten erkenden yaparsam hemen kirlenir tekrar ev iki çocuk olduğu için ben bayramdan 4-5 gün önce yapıyorum genelde bayrama da tam yetisiyo birsi gelmiyo ama yinede addettendir 

+1 oy
(5,574 puan) tarafından

Eşimle beraber üç gün dip köşe yaptık bugün bitti şükür halılar da yıkamaya gitti bayrama kadar hergün bir iki saat yaptığım temizliğin üstünden geçerim ev batmaz 

+1 oy
(22,168 puan) tarafından

Ben zaten her dip köşe temzliğimi bayram temizliği gbi yapıyorumki 😂

(739 puan) tarafından

Kendimi gördüm 

0 oy
(5,466 puan) tarafından

Ev boyanacak ondan sonra temizlik yapacam camlar silinecek perdeler yikanacak birde mutfak dolabı silinecek başka isim yok

0 oy
(21,830 puan) tarafından

Yapmayan okulun sonraları sınav ödev derken günlük işimi zor yapıyorum kimse de gelip gitmez kurban daha da kirletir bayram geçer tatile girince yaparım derin temizliği 

0 oy
(727 puan) tarafından

Bayram temizligi yapicam bugun sobami soktum yarin boya yapicam sobadan dolayi son 5 gun kala duvar tavan silicem halilar perdeler yikanicak ama perdelerim stor zor oluyo onu yikamak kolay yontem bilen varsa tuyo cok iyi olur stor perdede koltuklarimi silicem haki yikamam vardi esimin halasi istedi ordan geldinde saolsunlar borusunu koparip icine sokmus sekilde geldi cop oldu oda birgun kalada supurup uerler dolaplar silinir tamam

(58 puan) tarafından

Perdeyi çıkart al banyoya ser ucu çok sert olmayan fırça al önce ama sonra sıcak su yap kovada ilaçlarını içine koy hem fircala hem dök üstüne en son durula suyunu akit tak oldu bitti :)))

0 oy
(3,015 puan) tarafından

Ben ztn yapacaktım bayram bahane gelen giden yok ilk gün tekim eşim yok 2.gunde yok galiba tam bilmiyorum bu bayram komple yok hatta 🤣 sadece ya 3.yada 4.gun tek olacak o günden evde olmayacaz patronlarla pikniğe gidicez havalar isinmişken halıları yıkadım perde fln yastik kılıfları hepsi yıkadım bi günde bitirdim şuan kafam rahat ztn 2 3 haftada bi dip köşe girerim o yüzden ev temiz sadece bi halılarım pisti beyaz oldukları için çabuk kirleniyorlar 

0 oy
(1,256 puan) tarafından

Bayram da bana gelen olmaz yine de yapardım ama evin içinde inşaat olacak pencereler değişecek duvar boyanacak laminat değişilecek peteklerin yeri değişilecek ev çok berbat olacak o yüzden yapmadım 

0 oy
(1,596 puan) tarafından

Bayram temizliği değilde bahar temizliği yapıyorum bana pek gelen giden olmuyor genelde biz gidiyoruz

0 oy
(207 puan) tarafından

Ayy bende bugün başladım 5 yaş ve 11 aylık bebişlerime koştura koştura 6 tane 8m2 halı yıkadım belim kopuyo üçünçü kata inip çıkmaktan topuklarım şişti 😩😩

0 oy
(6,260 puan) tarafından

Yapmıyorum benim bayram temizliğim de yok Yaz kış temizliğimfe

0 oy
(3,580 puan) tarafından

Vayramda kimse gelmez bana esim ful calisir zaten ilk gun kaynanama kahvaltiya gideriz ordan kayinbabamlar kurbanliga giderler annemde gelir ortak kesiyoruz kaynanamlarda et paylasimi yapilir herkes evine dagilir ilk gun etle ugrasiriz zaten ikinci gun babaneme gitcez biz esim calisiyo malum 3 4 te evdeyiz gelen giden de olmaz ama temizlik yapiyorum suan az kaldi sadece denk geldi her bayramimiz boyle gecer bizim ilk gun kaynanada kahvalti ikinci gun benim annemler bitti hem biz kucuguz gelen giden olmaz hemde esimin is durumu malum bizde cikamoyoruz 

0 oy
(1,090 puan) tarafından

Bayrama özel bir temizlik yapmayacağım hafta sonları dip köşe yapıyorum her zaman 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 544 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
10 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 616 göst.
18 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annesinin bitanesi (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
1 Kasım 2020 Moda kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,481 soru

23,883,885 cevap

321,456 kullanıcı

...