İlk bebeğimiz kızdı ikinci bebeğimizde bugün 16 haftalık oldu cinsiyetini öğrendik erkekmiş🥰Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah❤️
Benimde ilki kız ikinci oğlandi bende senin gibi aşırı sevinmiştim. Bir daha yapmam 2 meyvede nasip oldu diye
Bil bakalım sonra ne oldu şuan üçüncüsune hamileyim 😂
Seninkilerin cinsiyeti ne.
Benimde sağlık soruarim oluyor eşimle karar verdik bu son
İlk kız ikinci ve üçüncü erkek canım😻
Allah bağışlasın canım hayalim hep 2 oğlan 2 kız ama hayalim burda sona ermiştir 😂 arkadaşlara başarılar
Aynen valla canım bi aklım kızına bi bacı doğur diyo ama doktor hanım izin vermiyo😹😹😹
Garantiside yok ki ya kız olmazsa bende oğluma bir erkek kardeş isterdim ama istemekle olmuyo
Maşallah sağlıkla kucağına al ♥️
Maşallah sübhanallah sağlıkla doğurmak nasip olsun
Aminn çok teşekkür ederim🥰
Senin heyecanını yaşadığım günler aklıma geldi şuan kucağımda:) benim de ilki kız ikincisi erkek oldu. Tatlı heyecanlar. Sağlıcakla kucağına al inşallah
İnşallah canım benim🥰Allah evlatlarımızı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰
Amin canım benim inşallah
Maşallah sağ salim kucağına al inşallah canım benim
Çok teşekkür ederiiimm🥰🥰
Sağlıkla gelsin inşallah benimde bir kızım var hamilelik düşünüyorum inşallah bana da erkek Nasib etsin iki duyguyu da tatmak ne güzel
İnşallah canım benim rabbim gönlündekini nasip etsin sana🥰
Benim gibi olmuş abla kardeş sağlıkla kucagina al canım
Çok teşekkürlerrr🥰
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🤲😻
Çook teşekkür ederiiim❤️🥰
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ♥ banada dua edermisin bende o meyvenin tadına alim 😍
Çook teşekkür ederim canım benim❤️Allah sanada sağ salim hayırla bir evlat nasip etsin inşallah gönlündeki neyse onu versin🥰
Âmin inşallah canm teşekkür ederim
Amiiiiin sağlıkla gelsin paşa 🥳🥳🥳
Teşekkür ederiiimm🥰
Benim de ilkim kızdı,ikinci de kız olsun çok istedim ben de eşim de.. 4 aylıkken cinsiyet öğrendik,erkekti ikimiz de bir değişik hissettik. Şuan oğlum 1 yaşına 25 günü kaldı. Çok güzel bir duguu her iki meyvenin olması... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aminn canım benim çok sağol🥰Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah❤️
Bu ultrason çekiminin ismi ne oluyor
Renkli ultrason canım
Benim gittiğim doktor prof. ama hiç böyle görmedim dha bebeğimi de o yüzden sordum. İsteğe göre mi böyle gösteriyorlar
Yok canım doktorum kendi gösteriyor renklide bakalım diyip.belki cihazda renkli yoktur o yüzden göstermiyodur sen yinede sor doktoruna
Sorayım bu gittiğimde, sağlıklı gebelikler:)
Saglikla kucağına alırsın insAllah
Amin amin inşallah canım 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Banada dua eder misin 3 aylık bebeğim öldü kürtaj oldum bir kizim var ikincisi olmuyor
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
1,453,799 soru
23,862,098 cevap
320,457 kullanıcı