+3 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,165 puan) tarafından

Çok sinirliyim eşime olayı anlatıyorum olduğu gibi ona göre haksızsam haksızsın deyin lütfen. Istanbulda yaşıyoruz annemler karşıda oturuyor biz beylikdüzünde oturuyoruz burda hiç arkadaşım akraba kimsem yok iki arkadaşım vardı taşındılar evliliğinin de 2. Yılı olucak bir kızımız var. Üstteki komşu kadınla numaramız var konuşuyoruz bazen biri daha taşındı daha 20 yaşında ben 25 yaşındayım bazen bize geliyor bisey lazım olunca falan arkadaş olduk numaramızı verdik konuşuyoruz birbirimize gidip geliyoruz. Eşim görmüş numarasını kac saattir tartışıyoruz bosanıcakmış beyefendi sebebi numaramı kadına vermem ya başkasına verirse diyor çıldıracağım kime versin kız numarayı beni sinir etti 

26 Cevaplar

0 oy
(2,983 puan) tarafından

Çok saçma gerçekten nesi varmış kızın sebebi ne imiş yani yalnızlık çok zor ne güzel arkadaş bulmuşsun üstelik de yasit seninle bence eşinle fazla polemiğe girme yeni evli kiskanabilir  zamanla geçer inşallah 

(1,165 puan) tarafından

Ya canım ona kalsa bana cevap verme karşılık verme herseye tamam de sus yada özür dile ben kötü bisey yaptığımı düşünmüyorum burda hiç arkadaşım yok konuşuruz çay içeriz iyi gelir dedim beni öyle duruma koyuyor ki kendimi sorguluyorum ben mi sikintiliyim diye

(2,983 puan) tarafından

Zor durum seni manipüle ediyor iste

-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından

20 li yaşlarda ki üst komşumla arkadastim numaram yoktu onda ama bir gün kapıya gelip ablamı Arıcam dakikam yok dedi eşimde ver arasın dedi aradı sonra taşındılar buradan sonra beni farklı farklı erkekler aradı onun adını söyleyerek en son polise gidecem deyince kesildi telefonlr eşin haklı değil belki ama bin bir türlü kötülük var bana göre 

(1,165 puan) tarafından

Evli barklı kız sanmıyorum canım böyle bisey yapacağını da sağol yorumun için 

(245 puan) tarafından

Benim kide evliydi canım sen dikkatli ol eşin haklı ve haksız inan insanlar çok kötü niyetli 

(1,165 puan) tarafından

Tamam canım daha dikkat edicem

0 oy
(2,649 puan) tarafından

Böyle ufak konu da bosanacaz demesi çok kırıcı 2yildir buna benzer tutumları var mı bukadar olaylar ypiyormu

(1,165 puan) tarafından

En ufak bir tartışmayı büyütüyor 2 3 gün haklı gibi konuşmuyor benden çok trip atar 

0 oy
(21,893 puan) tarafından

Bence de boşan ruh sağlığı iyi görünmüyor eşinin 

(1,165 puan) tarafından

Boşanmaz ki anca söyler 

0 oy
(1,113 puan) tarafından

Yani normal sen üst komşuna  vermişissn benim numaram arka mahalledeki komşularım da bile var görüşüyoruz normal değil mi numara  olması 

(1,165 puan) tarafından

Bence çok normal ben bekarken arkadaşlarım hep komşu kizlariydi ve oradaki komşular hep birbirinde numarası var.

(1,113 puan) tarafından

Yani olur niye olmasın biz birbirimize güveniyoruz veriyoruz numaramızı şimdiye  kadar sorun yaşamadım numaramı verdim diye sadecee bu mahalleme ilk geldiğimde komşumun evli kızı geldi yanıma abla benim dk bitti telini verir misin diye arkadaşımı arayacam dedi oysa kocasıyla kavga edip annesine gelmiş benim telden de sevgilisini aramış çok sinirlendim bağırdım kıza daha da kimseye telefon vermedim birini arasın diye 

(1,165 puan) tarafından

Eşime kalsa evde otur arkadaşı ne yapacaksın diyor. Onun bütün arkadaşları burda biz bebekle evdeyiz bir yere gitsek burnumuzdan getirir parka bile gitmiyoruz

0 oy
(15,437 puan) tarafından

Öyle bir zamandayiz ki kime neye güveneceğimizi bilmiyoruz hemen numara vermen banada çok doğru gelmedi açıkçası ama esinin de tepkisi çok saçma seni düşündüğü için söylemiş olabilir ama boşanmak ne alaka bu aşırı tepki ne alaka sanki bir erkeğe vermişsin numaranı 

(1,165 puan) tarafından

Hemen mi vermişim kız taşınalı 6 7 Ay olmuş gelir gider zaten numaraları yeni aldık sadece deprem olduğu zaman hep yanıma geldi nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı diye

(15,437 puan) tarafından

Kız ne bilim yeni taşındı dedin ya o kadar detay detay okuyamadım demekki şekerim 

(1,165 puan) tarafından

Anladım canım benim yorum için teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 495 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 847 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sezen (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 668 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,468 puan) tarafından soruldu