Kızlar testime bakarmsnz kaç haftalık oluyr. 9 gün gecikmem var dün yaptığım test bu, bana çok yüksek geldi değerler ama yine tam anlamıyorm. Anlayan varsa yorumlyabilir mi. Doktor yok bu hafta o yüzden soracak kimse de bulamadm.
Tahminen 7 8 haftalik, hayirli olsun
Hesaplarıma göre 7 8 hafta olması imkansız, 29 gün önce adetten çıktım. Zaten o yüzden değerin yüksek olmasına şaşrdm.
Son adet tarihine göre 5-6 haftaliksin. Değerinde tutarlı 6 haftalıkla ama yine de evet yüksek. İkiz gebelik olabilir belki. Bir doktoruna danış keseyi vs görebilirsiniz şuan.
Bende aynı bundan şüphelendim ikiz olabilir diye ondan bi buraya soryrm benim gibi düşünen olacak mı diye çıktı işte. Doktor bu hafta yok haftaya ancak bakabikirm
İki katı katladığı için böyle yüksek canım baya keseyi bebeği kalp atışını herşeyi görebilirsin doktora gittiğinde tahmini 6 7 haftalık olabilir ama reglinin ilk gününden hesaplanıyor ordan hesaplayabilirsin haftasını
Bilmiyorum ki. Biraz korktum galiba ikiz olur diye.
Olabilirde olmayabilirdi benim bu tanıdğım 27 binlerde öğrenmişti bebek daha görünmüyordu bile kesede tek bebekti ama doğdu bile iki günde bir tekrar kan ver bu sayının 4 katı ve üstü artarsa ozmn ikiz olabilir doktor yoksa en iyisi kanla takip etmek canım bu arada ben isterdim ikiz ama tek benimki şansıma
Daha 3 yaşına girmemiş bi kızım var çok hareketli yaramaz bi çocuk, bu gebeliğim de plansız olduğu için ayriyetten ikiz bakacak gücüm hiç yok, kızım zaten çok yıpratıyor beni.
Benim çocuğum yok o yüzden ikiz yapıp bütün doğum olayını kökten tek seferde kapatma planım vardı suya düştü tabi☺️ Allah gönlüne göre versin canım
Allah razı olsun sizin de Allah gönlünüze göre versin. Bende bu doğumdan sonra artık çocuk düşünmüyorum ama yinede kısmet nasip belli olmuyor bu işler
Ya ne kadar doğru bilmiyorum seni de yanıltmak istemem ama çevremde betası yüksek çıkan kişilerin bebeği hep erkek oldu belki onunla ilgisi vardır tabi kesin birşey değil
Hiç farketmez, bir kızım var bu da ister kız ister erkek olsun yeterki sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun.
1,454,697 soru
23,873,310 cevap
321,003 kullanıcı