Kızlar bende pcos var ve ovülasyon testi kullanmaya başladım fakat ovülasyon testim geç geldi 8 mayıs da adet oldum 14 ünde bitti fakat ben 21 inde başladım teste şuan çok silik çizgi var yumurtlama dönemim geçmişmidir
Genelde adetten sonraki 14 16 günler arasında oluyor bence kaçmamıştir günün . Bende kullandım hamile kalamadım günümü yakaladık halbuki ama olmadı inşaallah sende işe yarar
Tabiki de inşaallah nasip eder rabbim ♥️
İnşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim 💕
Canı gönülden amin ♥️
Bende öyle ikinci klomeni kullandım iğneyi yaptırmadım bu bayrak dedim kendiliğindne olcaksa olsun, bakalım nasipp
Hayırlısı olsun canım bende çok şükür pcos kalmamış görünmediğini söyledi doktor 4 senenin sonunda galiba dengelemeyi başardım
Kaçmamıştır birkaç gün daha bekle olmadı gelen aya
Tamam çok teşekkür ederim ☺️
Bende aynı ve adetler düzenli olmadığı için ovulasyon da ne zaman olacak belli olmuyor. Ovulasyonda akıntı yoğunluğu olur diyorlar herkeste kesin oluyor mu onu da bilmiyorum. Bende bu ay ilk defa deniyorum ovulasyon testini ama.ben hep aynı saatte yapmıyorum mesela denk getiremiyorum artık sabahları ilk idrar ile yapacam
Aşkım ilk idrarla yapma ilk idrarda lh seviyesi yüksek olduğu için yanlış sonuç verebilirmiş onun yerine alarm kur 14:00-20:00arası na hep aynı vakitte yap
Yaaa test öncesinde en az 2veya 4 saat sıvı tuketilmesin deniyor gündüz denk getiremiyorum
2 saat aşkım 2 saat dikkat et sonra içeçeğini iç bende zorlandım ama önemsiyorum artık bunu o yüzden çok dikkat ediyorum
1,487,834 soru
24,321,496 cevap
345,333 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın