0 oy
52 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (494 puan) tarafından

Spor yapmak açlıgı baskılama gıbı bır özelliği var galıba  evde boş boş oturunca   acıkıyordum  sitedekı  parkta 2 spor aleti  var pedal çeviriyorum aclık hissim gıttı. Oturruurken  daha çok yoruluyorum şuan  bı enerjı geldı zaten hep dıyor spor yapanlar da işte o popoyu kaldırmak bende mesele olduğu için  denedim gördüm   Bir de galiba ne kadar diyet yaparsam yapayım spor olmayınca bu bebek gitmiyor Bunu anladım eve koşu bandı Almaya karar verdim çünkü ben her zaman parka çıkıp spor yapamam gurbette yaşadığımız için çocukları kimseye bırakamam koşu bandı Almaya karar verdim Nasıl fikir sizce

1 cevap

0 oy
önce (7,752 puan) tarafından

image

gayet iyi fikir . aynen sporauz zor sporla enerjik de oluyosun

aynen binda egim yok egimli olan salondaki daha rahat oluyor. ama bunda dedigin gibi interval yapiyorum hizi nabzi dusurup indiriyorm 6 8 5 10 kosup yurume yavaslama depar seklinde yapiyorum .

önce (494 puan) tarafından

Sen bunu yeni mi aldın memnun musun tavsiye edermısın

yeni sayilir iki ay kadar oldu. benim oglan oglren uykusunu birakmak uzere haliyle binanin spor salonuna gdemiyorum. aksam esim gelince bi yarim saat grim spora cocuklarla takil diyorum mirin kirin edio vok yorgunum az bi uzanim tv izlerken uyuklim

dinlenmek icin falan dio. senmisin oyle diyen dedim madem cocuga bakmion e gunduzde uyumui ben ne ara spor yapacam. hic haberi yoktu esimin kargo eve gelince gôrdu😂😂 guzel

memnunun . baska markalarda var ayni model ama motor gucu dusuk kullanim omru az hiz seviyesi 6 ya kadar falan baska markalarin . voit bu  motor guvu yuksek kullanim omru fazla oyle zirt birt bozulmaz .  hiz seviyesi 10 a kadar ben zaten en yazas 6 da yuruyorum digerleri bana uygun degildi.

15 bin tl bu. uygun olan diger markalar 6 bin 7 bin tl ye de var yani. ama iyi orta halli bisey olsun dedim. kullanilmadigi zaman da boyle kapinin arkasina dikliyorum. yer de kaplamio yatak odasi yataginin altina da ittirip sokabiliyorum.

image

önce (494 puan) tarafından

Allahım yarabbim  bu kız benım hayallerimi  yasıyor ben niye senın kadar cesaretli değilim ki.. 

Sen paraya hiç önem vermıyorsun galıba  baksana    ne begensen alıyorsun  kız anaaa ben cimriyim galıba param var ama kıyamıyorum harcamaya   ben nıye böyle cimri oldum ki allah allah yok bende alacam  kaç aydır alasım var aman paranı harcama boşver dıyor içimdeki pis cimri    faydasını gördün mü peki  . 

Göbek yağlarım var sence yürüyüs bandımı  yoksa   manyetik  eliptik bısıklet mı degısık bısıy varya pedallı olanı demıyorum bak  .. 

Birde sen diyordun ya kuzenım var benım  ne alsam gıdıp alıyor   ama bende senin kuzenın gıbı olcam valla ne alsan gıdıp alcam  senin kararlarına çok guvenıyoruz   çünkü sen yapıyosan kesin faydalıdır hahaha 😂😂😂

kuzum paraya elbetteki onem veriyorum sabanci degilim sonucta  😂 esim guc bela emegiyle  calisio kazanio tek maasiz. da. cok sukur iyi kazaniyor kirmazda beni asla alamassin demez elinden geldigince yapar istedigimi kirmaz yani. ne icin kazaniyorum cocuklarim ve senin icin der. haliyle bende istedigimi alirim. negerek vardi iki adim otende zatan kosu bandi vardi dedi e godebiliomuyim dedim cocuga baksan gidecem  evde kalabaliklik etmeye zaten merakli degilim dedim ama sen yorgun geliosun cocuk uyuyunca da aksam 11 de benim pilim bitio o saaten sonra useniyorum . haliyle tek vozum bu hem usenmez sende yurursun evde olursa dedim:) iyi madem dedi ya sole dusunuyorum sigaram yok biseyim yok esim sigaraya ayda 3 binden fazla para verio baktigin zaman kendi luksine keyfine havaya uflediginfumana her ay 3 bin verio acimiosa ben niye kendi keyfime aciyim. 3 binde ayda ben taksit oderim 5 ayda biter taksiti yani o mantikla dusunuyorum . herseyi bir anda almam zaten alamam yani vok yuklenirsem esimde eee yuh atrik bukadar gereksiz harcamami olur der tabikir. bisey aliosam ertesi ay baska sey alirim pahali seyleri taksit bitince alirim yani okadar yuklenemem zaten sonucta aklim basimda ev gecindirioz kendi etimiz budumuza gore harcayip gecinecegiz misal almak

istedigim neler neler var ama suan kenfimi durduruyorum once alinanlar odensin bi yani hepsi birikirse zaten altindan kalkilmaz 😂😂

yani oara crbimde kalacak da ne olacak hayati yasamadiktan sonra . elbetteki birikim yapiyoruz ediyoruz ama sinictada yasiyorz yani hayati. istedigimizi alip yapamadikdan sonra bi bakmissin cuvalla oara bar ama yaşliliktan hicbirsey yapilmaz bi 30 40 sene sonra. birikim tabikide onemli ama suanki yasami da kacirmamak gerek

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
+1 oy
4 cevap 93 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.

Kategoriler

1,454,839 soru