+1 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,840 puan) tarafından

Kızlar tatil için Antalya manavgat mı Fethiye mi önerirsiniz gidenler va rmı en cok gezilecek yer nere de var neresi güzel 

6 Cevaplar

0 oy
önce (7,752 puan) tarafından

gecen sene kalkana gittik villa kiraladik . bi saklikente gezmeye gidebildik onuda annem  saklikent girisinde vocukla oturdu. ben kizim esim ve kardesim kanyonun icine girdik bide yol uzerinde adini hatirlamadigim biyere gtik. cocukla pek gezilmio bebek olsa arabaya korsun durur. buyik cck olsa  beraber gezilir. 2 yaş cok orta yaşti zordu beraber gezmek🥹

önce (3,840 puan) tarafından

Benşm oğlan 3 yaşında gezmeyi seviyor da 

önce (7,752 puan) tarafından

saklikente gdince annemle babamla durdu oglan giriste. kanyona biz girdik yurnmezdi onla tas dag tepe😆 patara plaja gittik. kizgin kumlardan ayaklari yandi ikisnininde . oglaani kucagimiza aldik ama kiz 35 kilo terlikten giren kumlar bile devasa yakti ayaklarimizi.🤣 deniz asiri tuzlu gozum yandi diye agladi ikiside. bizi dedik ev oaklar gezmek bizim neyimize havuza girin cikin yuruyun eve gifioz dedim. bu sene yine o civara gidecez villa yine

-Reklam-
0 oy
önce (1,151 puan) tarafından

Muğla Fethiye Marmaris çok güzel cnm kesinlikle gitmelisiniz

0 oy
önce (5,145 puan) tarafından

Önümüzdeki ctesi fethiye ölüdenize gidicez biz 4 /5 kere gttik çok gğzel bizim eşimle hep tercihimiz muğla oluyor . Antalyaya kuşadasına gittik hiç ısınamadık oralara ama muğla çok güzel ♥️

Fethğuede nereye gidicek siniz 

önce (5,145 puan) tarafından

Sundia by liberti ölüdeniz'e gidicez ctssi günü 

Geçen sene kadıkale resorte gttik bodrumdaydu güzeldi . 

Bir önceki senede manasparka gittik ölüdenizdeydi 

0 oy
önce (2,196 puan) tarafından

ikisinde de gezilecek yer çok. Manavgat biraz daha sıcak olır hem deniz hem hava olarak

Eylül başı gibi gitmiyi düşinğyırz sıcak olur mukğ 

olur tabi, akdeniz egeden her zaman daha sıcaktır. geçen sene ekimde alanyaya gittik biz miss gibiydi hem hava hem deniz. 

Kararsızım nereye gitsem diye ya Fethiye dede ölüdenizi falan merak ediyorum manavgattta güzelmiş 

ikisinde de gezilecek yerler var. 

Fethiyede kayaköy, kelebekler vadisi, ölüdeniz, koylar, çalış plaji

manavgatta deniz yok, side 8 km falan. side antik kenti baya güzel, şelale var. yakınlatda gezilecek başka yerler var. 

ikisini de görmüş biri olaral Fethiye diyebilirim aslında. tamam antalya da gerçekten güzel ama güney ege daha hoşuma gidiyor benim.. 

0 oy
önce (1,297 puan) tarafından

Çocuklarınız küçükse Manavgat'ta Side veya Çolaklı bölgesinde 4 5 yıldızlı otellere gidebilrsiniz otelin imkanlarından yararlanin havuzlar kaydıraklar falan Fethiye tarafındada aynı şekilde herşey dahil otellere gidebilirsiniz.cocuklarla havuzu 3 öğün yemeği olmayan otellere pansiyonlara gitmek zorlar insanı.manavgatta şelaleye gidlir gezmeye birde Side var birde şehir içi gezilir .

0 oy
önce (2,010 puan) tarafından

Ben Muğla'ya hayran kaldım canım çok sıcaktı ama deydi hatta bugün eşimle konuştuk kelebekler Vadisi , ölü deniz , Azmak nehri, kaunos kral mezarları, Yuvarlak çay 

Harika yerler keşke daha çok vaktim olsaydı doya doya dursaydim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
4 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,872 soru

23,875,816 cevap

321,121 kullanıcı

...