+1 oy
67 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (361 puan) tarafından

Yaz geldi bebeğime güneş kremi başlamak istiyorum kızlar önerebieceginiz güneş kremi markası varmı ? 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (2,173 puan) tarafından

minoris sürüyorum ben. 

bu arada güneş kremi sadece yazın sürülmez 🤗

önce (361 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Biliyorum canımda biz Afyon'da yaşıyoruz , kışın çok soğuk biz fazla dışarı çıkmiyoruz o yüzden evin içinde de sürekli sürme gereksini duymuyorum yaz olunca daha çok dışarı çıkıyoruz  o yüzden 

-Reklam-
+1 oy
önce (777 puan) tarafından

Minoris siveno ecowell bunlar temiz içerik

Teşekkür ederim 

Birde sprey şeklinde olanlardan mi alsam yoksa krem şeklinde olanlardan mi hangisi daha iyi olur acaba spreyin kullanimi daha kolay olur sanki vücutta yapış yapış olmaz gibi geliyor ama hangisini önerirsiniz 

önce (777 puan) tarafından

Ben losyon olanı kullanıyorum. Pompalı. Spreyde direk vücuda sıkarken yarısı anyaya yarısı Konya'ya yarısıda boşa gidebilir ☺️ ele sıkıp yayacaksanız eğer losyonla aynı mantık olur. Krem bence de olmaz kıvam olarak yoğun olunca dağıtması çok zor oluyor. 

Tamam canım bende losyon alayım kremler çok yoğun oluyor kendimden biliyorum krem kullanmasini sevmiyorum kendimede hep sprey alıyordum o yüzden bebeğe losyon alayım biraz daha kıvamı yoğun olmaz dağıtması iyi olur dediğin gibi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
7 cevap 195 göst.
27 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde mehcab (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
6 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
10 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Beden dili (4,691 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,594 soru

23,872,144 cevap

320,950 kullanıcı

...