+1 oy
80 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (119 puan) tarafından

8 haftalık hamıleyım aşırı derecede model bulantım var bırazda ağrım var öyle cekılmeyecek gıbı degıl kalp atışını duydum ama yınede merak edıyorum basık ağrılar yaşadınız ılk aylarda batma gıbı oluyor karnımda normalmı sızce 

6 Cevaplar

0 oy
(546 puan) tarafından

Normal yaaa anca yerleşiyor filan ağrılar normal ama biraz fazla olursa durma git hastaneye . Mide bulantısı içinde sabahları zencefil çayı iç hafifletiyor

(119 puan) tarafından

İçmemde bır sakınca yoktur degılmı 

(546 puan) tarafından

Instagramda bir doktor sayfası var Seyfettin özvural diye o öneriyor çok iyi bir doktor. Sabahları uyanır uyanmaz için rahatlatır diyor sayfasını incele bakkk. Ayrıca sende kendj doktoruna sor yine 

-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından

7 haftadan mide bulantısından Selamlar ölüyorum bulantıdan Benim de ara ara ağrılarım oluyor ama benim kese etrafında 2 tane kanama alanı var o yüzden kusma yine iyi de mide bulantısı çok kötüymüş

(119 puan) tarafından

Valla su ıcmeyı ozledım açlığı gectım adam akıllı zaten bırsey yıyemıyorum daha doğrusu Hıc bırsey yıyemıyorum ama sususuzlık benı çok kötü edıyor Allah herkese yardımcı olsun zor ama sonu güzel bıter rabbının ıznıyle ınsallah 

0 oy
(119 puan) tarafından

Yaşayan varmı arkadaşlar 

0 oy
(2,039 puan) tarafından

Mide bulantıları varsa herşey yolundadır demişti doktorum korkma ama çok kötüyse ilaç kullan sağlık ocağı da yazıyor prilam diye bir ilaç 

(119 puan) tarafından

Bende öyle duymuştum yınede ınsan tedırgın olmuyor degıl

0 oy
(1,325 puan) tarafından

10 haftalık olduk ölüyorum bulantidan prillam kullanıyorum fayda da etmiyor gerçi onu içmesem daha kötü oluyorum dört gözle geçmesini bekliyorum herşeyde yolunda gidiyor rahat rahat yemek yemeyi özledim kızım da hiç böyle değildim vardı ama hap içince gidiyordu yemek yiyordum 

(119 puan) tarafından

Ağrılarınız nasıldı pekı 

(1,325 puan) tarafından

Ara ara oluyor onu da sordum doktora yerleşmeye çalışıyor rahim büyüyor normal dedi kızımda da kasik ağrısı oluyordu hatta çok kötü olmuştum serum takmışlardı kanama olursa bekleme o tehlikeli 

(119 puan) tarafından

Çok şükür kanamam yok bel ağrım var ama öyle cekılmeyecek gıbı degıl yınede en hafıf bırseyde ondan tedırgın oluyor 

(1,325 puan) tarafından

Ben ilk hamileliğimde öyleydi hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha için rahatlıyor bel ağrısı kasık ağrısı ilk başlarda normal enfeksiyon varsa oda yapıyor bak ben de enfeksiyon var doktor bol su iç dedi de bulantıdan içemiyorum ki 

0 oy
(119 puan) tarafından

Nasıl ağrılar yaşadınız acaba 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 47 göst.
+1 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
+1 oy
12 cevap 253 göst.