Çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz hanımlar kıyafet olarak gece ne giydirip yatiriyorsunuz havalar ısındı normalde uyku tulumu giydiriyorum ama şuan uyku tulumu kalın geliyir 1.5 tog e pijama giydirsem gece üşür üzerini ortemem çok dönüyor daha düşük tog değerli tulum da bulamadım baktım ama siz napiyorsunuz
Havalar ısındı bizim burda gece pencereleri açık bırakıp öyle uyuyorum. Sizde havalar hala soğuksa ince uzun kollu giydirebilirsin. Uyku tulumu için havalar o kadar soğuk değildir diye düşünüyorum.
ben kutuplarda yasadim icin buraya yaz gelmiyo suan kalorifer acik mesela
Tulumun icini incelt canim ben uzunkollu kalin gecelik giydiriyodum terleyince ince uzun kollu giydirdim simdi o da terletiyo kisa kollu giydiriyorum biraz daha sicaklarsa atletin uzerine giydiririm daha da sicaklayinca uzun kollu orta kalinlik bisey giydiririm sadece tulumu birakirim cok sicaklarda zibinla yatiyo zaten
Çok sıcak bir yerde değilseniz omuzdan aşağısı battaniye gibi olan tulumlar var. O olabilir yaz boyu kullanılır gece serin oluyorsa
İncecik baharlık pijama giyiyor geceleri uzun kollu, biz Afyon'da yaşıyoruz o yüzden geceleri biraz serin uzun kollu giyiyoruz yanlız uyku tulumu giydirmek için de havalar çok ısındı şuan üstünü örtmüyor
Buyuk oglum 7 kucugu 2 yasinda, suan uzun kollu penye ile yatiriyorum. Ustlerini ortsemde aciyolar. Daha kucuk olduklarinda da oyleydi. Daha da isininca hava yattiklari odanin penceresi kapali sekilde sadece atlet ve ic camasiri ile yatiriyorum. Cocuklar uyurken sicak pek sevmiyolar.
Eviniz kac derece. Biz İzmir 'deyiz. Bugun cok sicak. Evin ici 28 derece atlet ve kapri giydirdim sadece. 25-26 derecede ince atlet uzerine uzun kollu pijama giydiriyorum sadece.
23-24 derece arasida 1 tog uyku tulumu atlet uzerine.
Sort tsort ya da esofman tsortle uyuyor
Vallahi şuan yarım kolluyla uyudu inanki dünde buginde istanbul çok sıcak boncuk boncuk terledik kızımla bende ip askılı pijama giydim inanki
1,456,404 soru
23,896,998 cevap
322,105 kullanıcı