+1 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (322 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

.....................

3 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

onu o eve yaptiran kimmis ki? bide kiraciya buralarda buyu vikti mi dediniz yada kiracimi buldu buyuleri. sizden onceki kiraci belki kaptirtmistir size yapilmadiysa onlara yapilmadiysa. kaldiki biyle buyu muyuye inanmam ben  sahsen bunu yaptiran yapan ne amacla yapmis ki . buyu yapilana etki etmedi de gelip de bambaska insanlarin cocuguna ki etki edecek tek sucu kiraci olmak olan yabanvi bir insan sonucta.

kiraci cocugunun bu durumunu ev ile nasi bagdastirioki bu eve geldik cocukta sorunlar basladi mi dio yani evden tasinsa baska biyere gtse belki yine cck oyle ruya gorecek belki ne malum

(9,079 puan) tarafından

ya ilaki var tamam da sinicca bunu yapyiran kisiler vogunlukla uyduruk dolandiricilara gdipde yaptiriyor . abuk sunuk biseyelr yazip  paralari alip dolandiriyorlar saflari. haliyle bu buyu yapilan kisiye de etkisi olmaz yapilan ksiinjn evinde yasayan baskasinada . sonicta dilandirici bi uyanigin uyduruk kaydirik seyleri yuzde 99  oyledir

-Reklam-
0 oy
(3,110 puan) tarafından

Bende küçükken baya baya üstüme bazı cisimlerin geldiğini görürdüm gündüz vakti alt kat inerdim arkamdan beni peşleyen bieseyler görürdüm gayet iyi görürdüm anneme söyledim inanmadı yengeme söyledim o durmadan okumamı söyle öylece rahata erdim belki komşunun cocuguda öyledir bol bol okusunlar büyü sizi etkilemedi bi başkasını nasıl etkilicej

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Eve yapıldıysa etkileyebilir. Çocuk olduğu için kalp gözü daha hassastır. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,667 soru

24,033,978 cevap

328,827 kullanıcı

...