0 oy
109 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Öncelikle iyi akşamlar.. çocugu veyahut bir tanıdığının vs çocugu özel okula giden var mı özellikle (final okulları) fiyat bilgisini bilen var mı teşekkürler 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,701 puan) tarafından

Final yanlis hatirlamiyor isem yillik 200 demişti yemek dahil servis kiyafet disinda 

Osmangazi okullarına ön kayıt senelik 240 bine anlastik ilk okul eylulde baslayacagiz yemek dahil servis içinde degil kiyafet ve kitap içinde ayriyetten 40 bin daha istediler senelik bir kereye mahsus o biraz zoryalacak bizi ama saglik olsun 

önce (2 puan) tarafından

Finalde kitaplar vs dahil değil mi acaba ? Ve neden diğer okulu tercih ettiniz acaba ikisindede servis dahil değil sadece yemek dahil dediğiniz için soruyorum yanlış anlamayın lütfen 

önce (1,701 puan) tarafından

Estağfurullah canım bursa da sınav ve final okulu çevremdekiler tarafından pek önerilmedi lakin ben yine de kendim görüşüp emin olmak istedim (egitim değil para üzerine yoğunlar notlar şişirme verim alamadık) deniliyordu ilk okula baslamadan metropolitan testi yapılıyor her okul görüşmesinde bilirsiniz ilk okula hazır mı diye bashettiğim bu 2 okul da test yapmadan direk kayit almaya calistilar bu biraz beni tedirgin etti para üzerine yoğunlar duyumlarimi onayladı binada ilk okul ve orta okul aynı binada tenefus saatleri aynı ve kantin vardı bu bahsettiğim okullanda 1.ci sinif ile 8 inci sinifa kadar olan cocuklarin tenefusu binasi ayni olunca iyice uzaklastim 

Kayıt yaptırdığımız okulda sadece 4 üncü sinifa kadar olan bir butik okul katları yemek saatleri 1. Ve 2. Aynı 3.ve 4 ayrı şekilde kisaca bana çok daha güvenli geldi tatmin oldum canım yine şehirden şehire mutlaka değişiyordur ama sana tavsiyem mutlaka butik bir okula vermen 

-Reklam-
0 oy
önce (3,997 puan) tarafından

okul fiyatlari sehirden sehire hatta semtten semte degisiyor 

0 oy
önce (1,188 puan) tarafından

Benim oturduğum semtte Gündoğdu Çocuk Üniversitesi var internetten bakabilirsin. Yaşadığım yerin en iyilerinden. Oraya sordum 270 bin dedi ama servis ve kırtasiye ücretleri ayrı. Bide ekstra forma da istiyorlar. Bende evime yakın özel bir anaokuluna yazdırdım 170 bine. Kırtasiye herşey dahil 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 231 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 379 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mavirane (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde M.....M (6,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,174 soru

23,879,646 cevap

321,280 kullanıcı

...