+1 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar çok ağladım çok üzgünüm değerim iyice düştü artık Allah ım bugünlerimde şükürler olsun düşük yaptım az bi kan geldi sonra çok kan geldi sizin baba vereceğiniz bir moral bir tavsiye varmıdır elim kolum bağlandı eşimle özele gitmediğimize çok pişmanız ya ne yapmam gerekiyor bana bir yardımcı olun

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (7,785 puan) tarafından

hic dusuk yapmadim . belki bu yuzden anlamiyorum bu durumu .linclerler simdi beni ama daha bebek olusmamis bile kan pihtisiymis tutunamamis derim ben hep yani . benim kizenimde bebek olusmamis boş kese 8. haftaya kadar bekledi . yok  bebek. ne agitlar ne agitlar allahim sanki hic cocucugu yokmus gibi saglikli iki cocugun var bebek olusmamis zaten neyine agliosun . yok bebegim sefaatcim olacak bilmemne . olmayan benek neye seffat edecek bos kesen mi yani demek heliodu icimden ona. yani bebek yok bile suan zaten kan pijtisiymis tutunamamis okadar uzulme yeniden hamile kalir saglicakla digururusun

önce (15 puan) tarafından

Bende ilk yaşıyorum yaşım 20 bende sizden moral ve tavsiye bekliyorum ne yapmam gerek benim de e nabızda APT Çıktı pıhtı o mu oluyor

önce (7,785 puan) tarafından

pihti dedigim. hcg 309 cikmis yani yeni hamilelik daha   kese bile 3 bin civari olunca cikiyor meydana. cok yeni hamilellik 4  5 hafta ancak.. bebek olusamis bile yani suan hucre seklindeymis daha ete kemige burunmemis bile .  bilmiyorum bana sacma geliyor. birkac aylik bebek olmus olsa hissedilse falan tabiki insan uzulur iceride kalbi atan can gidince ama daha kalbi atmamis  bebek meydana cikmamis okadar bi yasanmislik yok . evlat acisi gibi hissedilmez diye dusunuyorum ama iste hic yasamadim bazi seyler yadanmadan anlasilmaz o yizden net konusamam bu konuda.

metanetli ol yasin cok kucuk daha hamile kalacak bol bol zamanin var. dusmusse sagliksizdir . belkide seninicinde olusacak olan bebek icinde hayirlisi olmustir. daha sahlikli bebek gelio tutunur saglikla buyur. vardir illaki bir nasibi zamani. ozel yada devlet degistirmez durumu yani bence

image

Bu aptt bende nasıl sizce Buda çıktı bende
önce (42 puan) tarafından

Hamileyken parmağım acısa özele koşardım, ne adaklar ne sadakalar ne hazırlıklar yine de 2 düşük yaptım. 

Acını hafifletir mi bilmiyorum ama ben tekrar hamile kalıp bebeğimi kucağıma alınca unuttum. 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,225 puan) tarafından

sağlıksız bebek düşer. bazen bebek bile oluşmaz. vücut sağlıksız bebeği tutmaz, yerine gelecek sağlıklı bebeği ister. bunun özeli devleti yok. 

sağlıklı olup da düşen bebek sayısı çok çok azdır. düşüklerin, ölü doğumlarn büyük çoğunluğu dediğim gibi sağlıksız, genetik olarak sağlıklı olmayan bebeklerdir. 

0 oy
önce (843 puan) tarafından

Özelde devlette düşen bebeği tutamaz canım rabbimden hayırlısını iste bende ilk bebegimi 4 aylıktı belime darbe aldım düştü sonra herkes ilk bebeği düştü daha bunun çocuğu olmaz gibi çok boş laflar duydum elhamdülillah 4 evladım var sende takılma alacak nefesi yokmuş 

Allah razı olsun teşekkür edeirm Allah sizlere uzun ömürler versin 

0 oy
önce (2,655 puan) tarafından

Sağlıklı olmayan gebeliği özele de gitseniz bir şey yapamazsınız. Kendim 3 kayıp yaşadım. En önemli yöntem, ailenizle ve sevdiklerinizle mümkün olduğunca iç içe olmak. İyi konulardan bahsetmek, güzel yerleri gezmek vs. Tabiki acınızı yaşayın ama düşündükçe de daha çok üzülürsünüz. 

0 oy
önce (776 puan) tarafından

Şuan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. Benimde 1 düşüğüm,1 defada kimyasal gebeliğim oldu. Devlete de gittim özele de. Ama inan hiçbisey değişmiyor. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Bence bu çok önemli bişey. Bu durum kötü sonuçlanmış olabilir ama hep böyle olmayacak ki. Demek ki nasibi yokmuş. Öyle düşünmeye çalış. 

0 oy
önce (1,485 puan) tarafından

Ben kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kalbi durması nedeniyle düşük yaptım bu daha acı çünkü kalp atışı duymuştum 10 haftalık idi . Özel devlet vs ayrımına girmen bu durumda çok yersiz betayı kim yükseltebilir hakkımda hayırlısı buymuş belki de sağlıksız bir gebelik ile ilerleyecekti de Allah sağlikli gebelik nasip etsin üzülmek seni yorar biran önce toplan 

0 oy
önce (359 puan) tarafından

Canım yaşın daha küçük önünde kocaman bir zaman var üzülme rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah herşey düzelir zamana ihtiyaç var iglesme sürecin geçsin rabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah.

0 oy
önce (1,216 puan) tarafından

Herşeyde bir hayır vardır daha yaşın genç bir daha olur seni çok iyi anlıyorum kızım 14 aylıkken hamile olduğumu öğrendim hiç istemiyordum ağladım eşim sakin ol dedi Rabb'im verdiyse vardır bir bildiği üzülme beraber bakarız beraber büyürler 6 haftalıkken gittim kalp atışını duydum sonra 10 haftalıkken tekrar randevu aldım geç kaldım diye almadı araya bayram tatili girdi 12 haftalıkken kontrole diye gittim bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim elinden birşey gelmiyor ki veren de Allah alan da Allah 4 farklı doktora gittim detaylı ultrasonla bakıldı ağlaya ağlaya kürtaja girdim aradan 1 sene geçti korunuyordum Rabb'im yine nasip etti şimdi 10 haftalık hamileyim hiç üzülme dünyanın sonu değil yine olur yanlız kontrollerini ihmal etme doktorun ne derse onu dinle mutlaka hamilelik öncesi folik asit kullan geçmiş olsun 

0 oy
önce (4,657 puan) tarafından

Canım benim bebeğim 3 aylıktı kalbi durmuştu kürtaj oldum.Cok ağladım çok üzüldüm kızıma söylemek çok kötüydü ama şuan iyiyim zamanla toparliyorsun sende üzülme Allah büyük muhtemelen sağlıklı bir bebek değildi Allah sagliklisini en güzelini nasip eder bu şekilde düşün seni içindeki acıyı senden başka kimse anlamaz eşin dahil insanın canından can gidiyor 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 73 göst.
+1 oy
2 cevap 132 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Em!ne (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 507 göst.

Kategoriler