+4 oy
422 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben eşimden dolayı biraz moralim bozuk ne zaman düğün olsa onunla dans etmek istediğimi söylüyorum ama o asla istemiyor sevmiyorum utanıyorum diyip duruyor  millet eşini dansa kaldırıyor bir ben kalıyorum ve bu benim oldukça canımı sıkıyor 4 yıldır evliyiz düğünumuzde bile ikinci dans (arkadaşlar katılsın diye olan) onda bile önceden o olmasa olurmu yapamıyorum istemiyorum falan diyo dünde yakın bir akrabamizin düğünü oldu herkes kalktı ve bitek ben kalınca çok canım sıkıldı sonrasında elimden tutup oyun havasına falan kaldirdi ama sanki oda artık laf etmeyeyim diye yapılan bir hareket gibi geldi tuhaf duygular içerindeyim 5 aylık hamileyim onun verdiği duygusallikta var sanki:(

19 Cevaplar

+7 oy
önce (13,163 puan) tarafından

Yazdım yazdım sildim neyse ama bu dert değil .. üzülecek bir sürü konu varken 

-Reklam-
+4 oy
önce (2,225 puan) tarafından

benimki de kalkmaz. hiç sevmez. oynamayı da beceremez düğünümüz dışında dans etmemişizdir 😂😂

huyunu bildiğim için dert etmiyorum 😂

önce (23 puan) tarafından
+2

Ben dans etmeyi çok seviyorum yani insan eşi seviyor diye bile mi yapmaz ya :(

önce (2,225 puan) tarafından
+2

e tabi 1 şarkılık dans etseler ellerine yapışmaz. tabi oflaya oflaya değil 

önce (4,805 puan) tarafından
+1

Eşim de etmez ben de etmem. Dans bana özel geliyor. Göz göze dip dibe herkesin radarında ben de dans etmek istemem. Ama oyun olursa durmam oynarım, eşim bir görünür geri oturur umurumda olmaz o çocuk bakar ben oynarım :)))

+4 oy
önce (490 puan) tarafından

4 yıllık evliyiz kendi düğünümüz dışında bizde dans etmedik çok isterim eşimin gözünün içine bakarım ama kalkmaz 🥺

+4 oy

Bence sen eşinden daha çok utanmalısın ele güne karşı dans edemedin diye. Hamilesin anlıyorum, ama çocuk değilsindir. Yani inşallah. İnsanlar görsün tek kalmayayım diye mi dans edilir. Adam huzursuz oluyor belli ki toplum önünde o figürleri yapmaktan. Neyine küsüyorsun. 

+1

Bikere üslubunuza dikkat edin su üslup ile kimin çocuk kimin çocuk olmadığı bile anlaşılıyor aslında dans etmek istemenin çocukluk ile ilgili olduğunuda sanmıyorum kendim dans etmeyi çok sevdiğim için eşimden bekliyorum o kadar. Ha size tavsiyem böyle bir platformda dahi olsa cvp verme konusunda kendinizi geliştirmeniz olacaktır.iyi günler 

+3

😄

+1

Sonuna kadar artı canım ben kendi düğünümde bile dans  etmedim çok şükür eşim de benimle aynı olduğu için daha çok sevdim hatta bir soz söylemisti çok hoşuma gitmişti burda dersem aman Allah'ım neler derler😄

Ne kadar yanlış anlamayın desem de insanlar yanlış anlıyor, maalesef çok çocukça istekler gibi geliyor bana bunlar. Dans bana göre özeldir, göz göze dip dibe yapılan bir dansı ben herkesin gözü önünde yapmak istemem. Gülesim gelir :) Ele alem görsün diye ediliyor o dans çoğunlukla. 

Oynamaya oynarım ama, eşim oynamaz, temsilen biraz görünür geri oturur. Ben doyasıya oynarım kolbastı ve horon hariç :))) Ama eşim neden oynamadı diye de küsmem. Üzülmem. 

En son dans için üzüldüğümde 6. sınıfa gidiyordum beğendiğim çocuk beni dansa kaldıramadı diye :))) O yüzden bana çocukça geliyor bu beklentiler.

Aynen öyle canım dans özeldir çok istiyorsan eşinle baş başa yap ama maalesef toplum sadece özenti gösteris için yapıyo bunları ve ben üzülüyorum artık bayanlar arasında bende oynarım ama erkek olan düğünlerde asla oynamam feracemi dahi çıkarmam aslına bakarsan hiç oynamamak daha doğru Rabbim bunuda nasip etsin 🤲 

+2 oy
önce (1,079 puan) tarafından

Bizde de eşimister benn istemem oda bana  aynısını düşünüyor mudur 🤔🫣

+2 oy
önce (21,770 puan) tarafından

Dans herkes sevmiyor herkes beceremiyor o yüzden ben bu konuda ısrarcı olmayı doğru bulmuyorum benim eşimde oynamayı beceremez mesela düğünümüzde zorladı kendini oynadı ama asla keyif aldığını sanmıyorum 

+2 oy
önce (3,296 puan) tarafından

Bizde de tam tersi ben hiç sevmem eşim çok sever dans etmeyi oynamayı. Birinci derece akraba değilse hiç kalkmam ben . Sevmiyorum çünkü sevmedigim bir şeyi de zorla yapamam.

+2 oy
önce (3,544 puan) tarafından

Canim belliki gercekten hoslanmiyo zorlama bence sorun edilecek bisey degil bu seni de anliyorum ama bu kadar icinden gelmiyosa zorlamanin anlami ne 

+1 oy
önce (593 puan) tarafından

Benimkide kalkmazda kaldırmazda düğünümüzde bile giriş dansına ikna edene kadar canım çıktı kına da reyhani oynayalım dedim vallahi oynamam dedi 

+2

Hepsi mi böyle olur yaa 

+1 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Ay bende hiç sevmiyorum tek düğünümde dans ettim

+1 oy
önce (2,655 puan) tarafından

Hamile olduğunuz için evet daha çok içerlemiş olabilirsiniz. 

Benim eşimde dans etmeyi sevmez ve beceremez. Çift danslarında yine dans eder ama diğer danslarda kenarda durur. Bende o halay senin, bu halay benim girer çıkarım 😅 Sevmediği bir şeyi yapmaya zorlayamam ki. 

+1 oy
önce (1,216 puan) tarafından

Bizde de tam tersi ben sevmiyorum dans ediyoruz ama diğer oyunları oynamayi sevmiyorum eşim de hem çok sever hem de güzel oynar boşver Baskı yapma sevmek zorunda değil 

+1 oy
önce (1,448 puan) tarafından

Empati yapıyorum da, dans etmeyi çok severim çocuğumla evde ailemle ederim de hayatta dışarda bir Allah'ın kulu beni kaldıramaz dansa oynamaya filan, bir kaç kere gittim kalkmayınca tuhaf davranışlar oldu o yüzden Mevlütlü düğün harici gitmiyorum, gidersem de ortada dolanmam pek 

+1 oy
önce (2,572 puan) tarafından

Ne yalan söyleyeyim bende oyun bilmem eşim düğünde Arizona kertenkelesi gibi oynarken ben gelinliği tartmaya calsmam vardı 

0 oy
önce (642 puan) tarafından

Sıkıntı etme canım. Ben hayatımda hiç dans etmedim eşimle nikah kiydik düğün yapmadık. İstemedim. Sırf dans etmemek için. Hem beceremiyorum hemde sevmiyorum. Sanki tüm herkes bana bakiyomus gibi yada dalga konusu olacakmisim gibi hissediyorum.

0 oy
önce (811 puan) tarafından

Halinize şükredin düğününüzde dans etmişsiniz, biz onu da yapmadık :D 6 yıldır evliyiz dans etmedik hiçbir şeyde eksik değil , kafaya takılacak bir şey değil, çok istiyorsanız evde açın müzik dans edin :) 

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Merhaba. Hamile olduğun için daha çok alınmışsındır, duygusallık artıyor :) rahat edemiyorsa bir şey diyemem ama tavsiyem evde başbaşayken dans edin böylece hem eşine öğretirsin alışır hem de senin gönlün olur. Ben hamileyken düğünlerde hep oturuyordum bana bir utangaçlık gelmişti kilolardan dolayı galiba 😊

0 oy
önce (657 puan) tarafından

Şakamisiniz siz bunca dert çile varken yeryüzünde..

0 oy
önce (1,405 puan) tarafından

Dert ettiğin şeye bak dans zaten bizim kültürümüzde yokki batı kültürü dans edenleri görünce bir gülmem geliyor 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 270 göst.
0 oy
35 cevap 1,238 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 733 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 432 göst.
26 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu