Kızlar doktora gittim kadın doğuma rendavu aldım bişey demedi düşük yaptım heralde geçenlerde yine yazdım ya siz anlar mısınız bu nedir ya lütfen bir yardımcı olur musunuz
Hiç birşey anlamadım değere Göre hamilesiniz
Yanlış anlamayın ama kimse burda müneccim değil soruları anlaşır yazsanız
Böyle ne sorduğunuz belli olmadığı için kimse yazmıyor
Sonra diğer postlarda sitem ediyorsunuz kaynana postu olsa filan diye
Veya gruplaşma var deniliyor
Canım en son verdiğim kan testinde pozitif çıktı değerim 524 üzerindeydi bende diyorum ki düşük yaptım ama bu ne anlama geliyor bilmiyorum onu sormak istedim sadece
Betan git gide dusuyor kanindan temizleniyor bu haftalardaki dusuklerse doktorlar mudahale etmezler embriyo kendi kendine duşer ama qklinda soru varsa baska bir doktor tercih edebilirsin
Anladım canım yani düşüyor temizleniyor demi
Eski postlarına baktim giderek düşmüş evet temizleniyor
Önceki değeri de atabilir misiniz lütfen eğer ki düşüş varsa değerde gebelik riskli oluyor veya sonlanmış oluyor
Çiçek annesi canımın içi diğer postlara baksana hep atmıştım zaten bi bak canım benim ya
Baktın mı canımın içi
Kız ben isme bakmadım şu an ufak bir isim var bittiği gibi bakcam diğer postlara inşallah düşük yoktur yaa
Bir bak sana zahmet kuzummmm işin bitince dön bana
Baktım ne yazık ki düşük var şu an gittikçe artması hatta bu haftalarda kesenin görülmesi ve kalp atışının yavaş yavaş duyulması gerekiyordu inşallah Rabbim yardımcın olur
Düşük sayılmaz kimyasal gebelik getirmişsiniz adetinizden 4 5 gun sonrada adet olmuşsunuz dur
Ben 6 defa böyle kimyasal gebelik geçirdim 1 sene içinde sonra rabbim nasip etti normal.hamilelik oldu suan bebegim4.5 aylik
Maşallah Allah korusun kimyasal gebelik kötü bişey değil demi
Hayir tam tersi demekki hamile kalabiliyorsunuz bu ay sağlıksız olur 3 5 ay sonra sağlıklı olur kafana takma yola devam
Çok sağol canım moral verdiğin için
Gerçeği bu yaşandı 😉
500 den 104demi düştü HCG eğer öyleyse kimyasal gebelik canım regl olursun tamamen gider hakkında hayırlısı olsun
Evet canım öyleydi düştü maalesef ama şuan da kanamam oluyor ara sıra
Düşük yapıyorsun canım bide kanı aynı yerdemi verdin farklı yarlerdemi
1,487,775 soru
24,320,584 cevap
345,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın